Douchekraan 12cm

Een belangrijk iets om op te letten bij het aanschaffen van een douchekraan is de hartafstand. Douchekranen zijn uitgevoerd in een hartafstand van 12 cm of 15 cm. Ben je benieuwd naar het verschil en ben je benieuwd naar de collectie douchekranen met een hartafstand van 12 cm? Lees dan gauw verder en bekijk onze producten in de webshop.

7 producten
7 producten

Wat is de hartafstand van een douchekraan?

De hartafstand van een douchekraan is de afstand gemeten tussen de aansluitpunten van de koudwaterleiding en de warmwaterleiding. Douchekranen zijn uitgevoerd in ofwel een hartafstand van 12 cm ofwel een hartafstand van 15 cm. Meet altijd de hartafstand alvorens je een kraan afschaft. Zo weet je zeker dat je jouw nieuwe aanwinst ook daadwerkelijk kan aansluiten.

Collectie douchekranen 12 cm

Heb je de hartafstand gemeten en is deze 12 cm? Mooi! Nu nog jouw favoriete douchekraan uitzoeken. In onze ruime collectie douchekranen met een hartafstand van 12 cm vind je gegarandeerd wat je zoekt. Kies tussen douchekranen met eengreepsbediening en douchekoppen met tweegreepsbediening. Bedenk welke technologische opties je graag terug zou willen zien in de douchekraan. Denk hierbij aan temperatuurbegrenzing, waterbesparing, omstelrichting en CoolTouch. Tot slot variëren de douchekranen in design. Zo komt een chromen douchethermostaat goed tot zijn recht in een moderne badkamer. Meer een liefhebber van een klassieke badkamer? Kies dan voor een neutrale, tijdloze douchekraan met tweegreepsbediening. Of wat dacht je van een volledige doucheset? Ideaal! Dan is jouw doucheruimte in één keer compleet. Kies de douchekraan die aan jouw gebruikersvoorkeuren voldoet en bij jouw badkamerinterieur past.

Bekijk onze producten

Wil jij jouw doucheruimte compleet maken met een douchekraan met 12 cm hartafstand? Bekijk dan de uitgebreide collectie in onze webshop. Kies jouw favoriet en bestel deze eenvoudig en snel online. Profiteer daarnaast van scherpe prijzen en een snelle levering. Heb je een hartafstand van 15 cm gemeten? Bekijk dan de uitgebreide collectie douchekranen 15 cm in onze webshop en je vindt gegarandeerd wat je zoekt.