Toilet inbouwreservoir

Wc inbouwreservoirs zorgen ervoor dat alle leidingen en het waterreservoir van je toilet mooi weggewerkt worden achter een wand. Hierdoor blijft de toiletruimte mooi schoon en is het makkelijker om de ruimte schoon te maken. Ideaal dus om je badkamer netjes en ruimer te laten lijken! Benieuwd naar de inbouwreservoirs van Saniweb? Bekijk ze hier.

Tip: Advies over inbouwreservoirs

129 producten
129 producten

Waarom een inbouwreservoir?

Ga je het toilet of de badkamer verbouwen? Kies dan voor een inbouwreservoir, want zo kun je mooi alle leidingen en het waterreservoir wegwerken achter een wand. Houdt hier tijdig rekening mee bij de verbouwing van je toilet of badkamer, want een inbouwreservoir neemt net zoals het waterreservoir ruimte in beslag en moet ingebouwd worden in een muur. Dit kun je dan direct meenemen bij de verbouwingsplannen. Een van de grootste redenen waarom mensen voor een inbouwreservoir kiezen is omdat een inbouwreservoir ruimtebesparend is. Een inbouwreservoir is noodzakelijk wanneer je kiest voor een hangtoilet. Zonder een inbouwreservoir kun je namelijk de wc niet doorspoelen.

Verschillende modellen

Één onderdeel blijft bij de plaatsing van het inbouwreservoir wel zichtbaar. Dat is het bedieningspaneel. Bekijk daarom goed welk bedieningspaneel bij het toilet inbouwreservoir wordt geleverd om deze aan te laten sluiten bij je wensen en de stijl van je toilet of badkamer. Ook verschillen de inbouwreservoirs in omvang, zodat je de passende maat voor je toilet- of badkamerruimte kunt selecteren. Wil je een milieuvriendelijk model? Let dan op de spoelwaterhoeveelheid om meer water te besparen. Of je nou kiest voor een Geberit inbouwreservoir of een Grohe inbouwreservoir, de meeste inbouwreservoirs kunnen ook nog in hoogte versteld worden. Hierdoor kun je de closet op de juiste hoogte plaatsen voor jouw lengte. Zo kun je altijd met plezier op je wc zitten en weer opstaan.

Bekijk de mogelijkheden

Is een toilet inbouwreservoir iets voor in jouw badkamer? Bestel deze dan eenvoudig en snel in de webshop van Saniweb. Wil je liever een ander formaat of design? Bekijk dan de andere modellen in het assortiment van Saniweb. Dankzij het ruime assortiment vind je gegarandeerd een toilet inbouwreservoir dat volledig bij jouw wensen aansluit. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de beste prijs en betaal je zoals jij wilt: vooraf, achteraf of bij levering.