Toilet inbouwreservoir

Het inbouwreservoir zit verstopt achter de muur, maar vormt wel een essentieel onderdeel van je toilet. Juist omdat het inbouwreservoir wordt weggewerkt, is het belangrijk dat het goed functioneert en je erop kunt vertrouwen. Saniweb heeft inbouwreservoirs van de beste kwaliteit en voor iedere situatie.

De bekendste inbouwreservoirs zijn die voor zwevende toiletten. De spoelbak en alle spoeltechniek wordt hierdoor achter de muur geplaatst en een mooi bedieningspaneel zorgt ervoor dat je door kan spoelen.

De meeste reservoirs zijn zelfdragende frames, deze zorgen ervoor dat het gewicht van het toilet en gebruiken gedragen wordt door het frame zelf, in plaats van een ervoor geplaatste muur, zodat je hier makkelijk een plaat multiplex of gips voor kan gebruiken. Let er wel op dat je tussen toilet en muur nog een isolatiematje plaatst, anders gaat deze schuren en barsten.

Zorg ook dat het bedieningspaneel van hetzelfde merk is en past op het inbouwreservoir naar keuze, je zou ook het inbouwreservoir kunnen uitzoeken aan de hand van een mooie bedieningspaneel, dat deel is immers altijd zichtbaar en al onze reservoirs zijn gewoon van topkwaliteit!