Kindertoiletten

Saniweb biedt kindertoiletten in verschillende soorten en maten. Bovendien zijn deze toiletten verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het nog plezieriger wordt voor een kind om naar het toilet te gaan. Ben jij op zoek naar een kindertoilet? Bekijk dan de producten in onze webshop.
32 producten
Pagina
32 producten
Pagina

Het kindertoilet: makkelijk en kindvriendelijk

Voor kinderen kan het lastig zijn om gebruik te maken van een volwassen toilet. Het is vaak te hoog en de zitting te groot. Het gevolg is dat er meestal een volwassene mee moet naar het toilet om het kind te begeleiden. Bovendien kan een hoog toilet eng zijn voor kinderen. Lastig, zeker als een kind net zindelijk aan het worden is. Een kindertoilet is dan de ideale oplossing. Doordat het minder hoog en een stuk kleiner is, kan het kind zelf naar het toilet en heeft het minder angst om op de toiletbril te zitten. Leuk voor je kind én een stuk makkelijker voor jou!

Diverse modellen

Saniweb biedt een uitgebreid assortiment kindertoiletten. Net als bij ‘grote’ toiletten heb je de keuze tussen een staand of hangend toilet. Bij de staande modellen zijn er verschillende hoogtes kindertoiletten, zodat je altijd een toilet kiest die bij de lengte van het kind past. Daarnaast heb je de optie om een vlakspoel- of diepspoel kindertoilet te nemen.

Kies je favoriete kleur.

Wat is er leuker voor een kind dan naar een kindertoilet gaan dat er aantrekkelijk en kleurrijk uitziet? Merken zoals Sphinx en Pressalit bieden kindertoiletbrillen aan in verschillende kleuren, zoals rood, groen en geel. Dit zorgt ervoor dat kinderen met plezier naar het toilet gaan. Laat het kind de favoriete kleur toiletbril kiezen en misschien komt hij of zij wel nooit meer van het toilet af.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een makkelijk en plezierig kindertoilet? Bekijk dan de producten in de webshop. Let er bij de aanschaf op of de toiletbril erbij inbegrepen is of dat je deze los moet bestellen. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.