Douchewc

Een douche wc zorgt voor een fris en verzorgd gevoel alsof je net onder de douche vandaan komt. Met aangename waterstralen wordt het onderlichaam grondig gereinigd. Een traditioneel toilet waarbij je alleen toiletpapier gebruikt kan niet op tegen de verzorgende waterstralen van een douche wc.

Tip: Advies over douchewc’s

38 producten
Pagina
38 producten
Pagina

Bidet toiletbril

Een douche wc heeft een bidet toiletbril die automatisch het onderlichaam reinigt na ieder toiletbezoek. Met warm water en warmelucht zorgt dit type wc voor een grondigere reiniging dan alleen toiletpapier. De werking van de bril is volledig aan de wensen van de gebruiker aan te passen dankzij slimme programma’s en functies.

Programma’s

Deze moderne wc’s zijn vaak uitgerust met diverse programma’s en bieden keuze uit een pulserende massagedouche, een draaiende douche-arm, een speciale ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw en een föhn voor warme lucht.

Bediening

Je bedient de douche wc met een afstandsbediening of vast bedieningspaneel. Hiermee stel je de warmte en sterkte van de waterstraal in naar je persoonlijke voorkeur. De positie van de sproeiarm kun je ook instellen, de ideale positie is voor iedereen verschillend.

Extra’s

Douche wc’s zijn voorzien van een soft close mechanisme om de deksel rustig neer te laten dalen. Dit voorkomt schade aan de deksel en de toiletpot. Sommige douche wc’s zijn uitgerust met nachtlicht, zodat je ook ’s nachts de juiste instellingen kunt kiezen.

Welke douche wc?

Jouw specifieke wensen en budget bepalen welke douche wc je het beste kunt kopen. Goedkopere varianten bieden al veel praktisch comfort, luxere en wat duurdere uitvoeringen bieden net wat meer kwaliteit en opties voor jou als gebruiker.

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk nu het brede aanbod aan douche wc’s en toebehoren op onze website en zie zelf wat de mogelijkheden zijn. Welke je ook kiest, een douche wc van Saniweb gaat het verschil maken voor jouw persoonlijke hygiëne.