Drukplaat

Een bedieningsplaat lijkt op het eerste gezicht een detail, maar kan wel bijdragen aan de uitstraling van je badkamer. Hiernaast is het natuurlijk van groot belang dat de bedieningsplaat van goede kwaliteit is en uitstekend werkt. Saniweb heeft veel verschillende drukplaten zodat er voor ieder reservoir en elke woonwens een passend exemplaar te vinden is.

499 producten
499 producten

Waarop letten bij de aanschaf van een bedieningsplaat?

Als je een nieuwe bedieningsplaat koopt, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo dien je rekening te houden met het merk en type van je reservoir. Je kunt namelijk geen reservoir en bedieningsplaat van een verschillend merk kiezen en sommige drukplaten zijn zelfs voor een speciaal type gemaakt. Hiernaast zit er verschil in drukplaten voor een toilet en voor een urinoir en verschilt de bediening per exemplaar.

De bediening van je bedieningsplaat

Drukplaten zijn er in veel verschillende varianten, waardoor je zelf kiest welke bediening je voorkeur heeft. De traditionele bedieningsplaat met één knop werkt duidelijk en eenvoudig. Met een simpele druk op de knop spoelt het toilet door. Hiernaast kun je ook kiezen voor een start/stop knop, infraroodbediening en een elektronische bedieningsplaat. Maar vergeet ook zeker niet de bedieningspanelen met twee knoppen. Hiermee bepaal je zelf de hoeveelheid water waarmee je doorspoelt, afhankelijk van je toiletbezoek. Op deze manier gebruik je alleen meer water wanneer dat ook daadwerkelijk nodig is.