Staande toiletten

Waarschijnlijk denk je in het dagelijks leven weinig na over je hangend of staand toilet, maar toch loont dit de moeite. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden op het gebied van hangende en staande toiletten. Saniweb heeft toiletten in verschillende uitvoeringen en diverse designs, waardoor er voor ieder huishouden een passend exemplaar te vinden is.

388 producten
388 producten

Een staand toilet: diepspoel of vlakspoel?

Wanneer je een staand toilet aanschaft, is het van belang om te bedenken of je voor een diepspoel of vlakspoel toilet gaat. Het verschil tussen deze twee is dat het vlakspoel toilet is voorzien van een plateau in de toiletpot. Hierdoor blijven je billen droog wanneer je er gebruik van maakt. Het voordeel van een diepspoel toilet is dat het fris blijft ruiken. Dit maakt een diepspoel toilet een goede keuze wanneer dit in de badkamer komt te staan.

Welk ontwerp staand toilet past bij jou?

Saniweb heeft staande toiletten in verschillende modellen. Zo zijn er toiletpotten met klassieke ronde vormen, maar zijn er ook moderne rechthoekige exemplaren. Het is hierdoor eenvoudig om een staand toilet te vinden dat past bij de rest van de badkamer of het huis. Naast de uitstraling is het ook belangrijk dat het toilet goed aansluit op de afvoer. Het verschilt namelijk per woning waar deze zit en hoe ver deze uitsteekt. Door hier rekening mee te houden, weet je zeker dat je staand toilet passend is.