Toiletbril

De juiste toiletzitting is een onmisbare en functionele badkameraccessoire. Het is belangrijk dat de maten van de toiletbril overeenkomen met die van het toilet. Niet alle toiletzittingen zijn universeel. De meeste toiletzittingen zijn gebonden aan het model van een toilet. Dat betekent niet dat er niks meer valt te kiezen. Binnen het model van je toilet zijn er vele mogelijkheden.

Trends: Zwarte wc bril | Wc bril hout

446 producten
446 producten

Uitvoeringen wc-brillen

De meeste closetzittingen zijn er in meerdere uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een standaard toiletbril en een softclose toiletzitting. Dankzij het softclose systeem sluit de zitting langzaam, waardoor de vingers van je kinderen niet tussen de bril en het toiletpot komen. Bovendien zorgt dit systeem ervoor dat de wc-bril niet beschadigd raakt. Ook zijn er wc-brillen met een quick release systeem. De wc-bril kan hierdoor eenvoudig van de wc-pot verwijderd worden, waardoor je de zitting gemakkelijk schoon kunt maken.

Toiletbril: van eenvoudig tot luxe

Er zijn heel veel verschillende soorten wc-brillen. Wil je een wc-bril met of zonder deksel? Een toiletbril met deksel maakt een toiletruimte hygiënischer. Na het toiletbezoek sluit je de pot af met de deksel, waardoor bacteriën geen kans krijgen zich elders in de ruimte te nestelen. Wens je een extra hygiënisch toiletbezoek? Er zijn ook toiletzittingen met een ingebouwde douchewc. Deze waterstraal reinigt na ieder toiletbezoek je onderlichaam. Zo kom je altijd fris voor de dag. Bovendien zijn er veel verschillende merken verkrijgbaar bij Saniweb. Wat dacht je van een Sphinx wc bril of een Duravit wc bril? Deze merken zijn kwalitatief goede sanitairmerken.

Toiletbril kopen?

Heb je een goede toiletbril gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel in de webshop van Saniweb. Dankzij het ruime assortiment vind je gegarandeerd een toiletbril dat volledig bij jouw wensen aansluit. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de beste prijs en betaal je zoals jij wilt: vooraf, achteraf of bij levering.