Toiletbril

Met een goede toiletbril zit je comfortabel op het toilet. Toiletbrillen zijn er in alle soorten en maten. Vaak zijn toiletbrillen gebonden aan het model van je toilet. Binnen het model bestaan er vele variaties. Met of zonder deksel, Softclose en Quickrelease; voor iedere wens is er een passende toiletbril.

466 producten
466 producten

Een passende toiletbril

Bij het kiezen van een toiletbril is het belangrijk dat je controleert wat voor model het toilet heeft waar je de bril op wilt bevestigen. Niet alle toiletbrillen zijn universeel. De meeste toiletzittingen zijn gebonden aan het model van een toilet. Dat betekent niet dat er niks meer valt te kiezen. Binnen het model van je toilet zijn er vele mogelijkheden. De keuze varieert van simpele kunststof toiletzittingen tot luxe varianten met geautomatiseerde opties. Wat je wensen ook zijn, er is altijd een passende toiletbril.

Toiletbril: van eenvoudig tot luxe

Er zijn heel veel verschillende toiletbrillen. Zo bestaan er simpele toiletbrillen, met of zonder deksel. Een toiletbril met deksel maakt een toiletruimte hygiënisch. Na het gebruik van het toilet sluit je de pot af met het deksel. Daardoor krijgen bacteriën geen kans om zich elders in de ruimte te nestelen. Om het toilet extra goed schoon te houden, zijn er toiletbrillen met Quickrelease en Lift-Off. Dit type toiletbril kan eenvoudig worden losgekoppeld van de toiletpot. Daardoor kun je de toiletpot goed schoonmaken. Daarnaast zijn er ook toiletbrillen met een Softclose techniek. Deze toiletbrillen sluiten langzaam. Dit type toiletbril is geschikt voor huishoudens met kleine kinderen. De bril en zitting kunnen niet naar beneden vallen waardoor kleine vingertjes niet vast komen te zitten tussen de toiletbril en toiletpot. Daarnaast voorkomen toiletbrillen met de Softclose techniek ook schade aan de toiletpot. Wens je een hygiënisch toiletbezoek? Er zijn ook toiletzittingen met een ingebouwde douchewc. Deze waterstraal reinigt na elk toiletbezoek je onderlichaam. Zo kom je altijd fris voor de dag.