Kinder toiletbril
Filteren
2 producten

Heb je een leuk kindertoilet gekocht en wil je een bijpassende kinder toiletbril? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Saniweb biedt kinder toiletbrillen in verschillende kleuren en vormen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het hier! Ben je op zoek naar andere types kindertoiletten? Bekijk hier dan alle kindertoiletten.

Pressalit Pinocchio closetzitting zonder deksel Wit
Pressalit Pinocchio closetzitting zonder deksel Wit
1 reviews
Adviesprijs 145,00
prijs 100,53
Leverbaar
Pressalit Pinocchio closetzitting met deksel Wit
Pressalit Pinocchio closetzitting met deksel Wit
Adviesprijs 184,00
prijs 127,16
Leverbaar
Niet gevonden wat je zocht?
2 producten

Op zoek naar een kinder toiletbril voor op een kindertoilet?

Heb je een kindertoilet aangeschaft en ben je op zoek naar een kinder toiletbril? Saniweb biedt een divers assortiment kinder toiletbrillen waar je vrijwel altijd een bijpassende bril kunt vinden. Deze kinder toiletbrillen zijn brillen die speciaal gemaakt zijn om op een kindertoilet te passen en kunnen daardoor niet als een toiletbrilverkleiner op een traditioneel toilet gebruikt worden. Let er bij de aanschaf van een kinder toiletbril op of het een universeel model is of alleen past op een kindertoilet van een bepaald merk.

Verschillende kleuren en vormen

Om het voor kinderen zo plezierig mogelijk te maken om naar een toilet te gaan, zijn de kinder toiletbrillen in ons assortiment zo leuk en aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Wat is er leuker dan een toiletbril in je favoriete kleur? Saniweb biedt toiletbrillen in verschillende kleuren, zoals rood, geel en groen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om een kinder toilet er leuk uit te laten zien. Zo heeft het merk Sphinx kinder toiletbrillen in de vorm van een schildpad. Keuze genoeg!

Makkelijk naar het toilet

De kinder toiletbrillen in ons assortiment zijn er speciaal voor gemaakt om het kinderen zo makkelijk mogelijk te maken om naar het toilet te gaan. Voor de allerkleinsten biedt Saniweb kinder toiletbrillen met een hoger zitcomfort, door de zitting die gevormd is als de zitting van een potje. Bovendien zijn sommige van deze brillen voorzien van softclose scharnieren waardoor kleine vingertjes minder makkelijk tussen de bril en de toiletpot komen. Voor de grotere kinderen zijn de traditionele gevormde toiletbrillen een ideaal opstapje om te wennen aan een groter toilet.

Bekijk de producten

Op zoek naar een passende kinder toiletbril voor een kindertoilet? Bekijk dan ons diverse assortiment en bestel je kindertoiletbril in onze webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.