Wastafelmeubel 60cm

De wastafelmeubels 60 cm van Saniweb zijn altijd een stijlvolle toevoeging aan iedere badkamer. Een wastafelmeubel van 60 cm is vaak voorzien van twee opberglades. Opbergruimte is vaak schaars in de badkamer aangezien de meeste badkamers niet vol staan met kasten. Een mooi wastafelmeubel van 60 cm is daar een goede oplossing voor. Zoek bij je 60 cm wastafelmeubel ook een passende wastafel en spiegel in hetzelfde formaat en jouw set is compleet. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment.

2 producten
2 producten

60 cm: perfect voor de kleine badkamerruimte

Badkamermeubels zijn er in allerlei verschillende maten. 60 cm is een mooi maatje voor de kleinere badkamerruimte. De meeste wastafelmeubels beschikken over twee ruime lades, perfect voor bijvoorbeeld extra handdoeken of flessen shampoo. Dit is extra handig aangezien je soms in de kleinere badkamer toch nog flink wat badkamerartikelen op moet bergen. Een badkamermeubel van 60 cm is lekker compact en zal niet te veel ruimte in beslag nemen. Toch kan een mooi uitgekozen wastafelmeubeltje van 60 cm een mooie blikvanger worden in jouw badkamer.

Het assortiment 60 cm wastafelmeubels van Saniweb

Saniweb biedt je een breed assortiment wastafelmeubels van 60 cm aan. De wastafelmeubels van 60 cm zijn beschikbaar in verschillende badkamerstijlen en materialen. Zoek je een stoere, betonlook meubel voor in je industriële badkamer? Of wil je misschien een greeploos, minimalistisch badkamermeubel voor bij de moderne stijl. Saniweb heeft talloze opties beschikbaar in de webshop. Qua materiaal is er ook genoeg keuze. Van kunststof tot hout en nog veel meer. Saniweb biedt enorm veel mooie houten of houtlook wastafelmeubelsets aan. Denk bijvoorbeeld aan een eikenhoutlook wastafelmeubel van 60 cm inclusief bijpassende bovenkast met spiegel. Deze past bijvoorbeeld perfect in de landelijke badkamerstijl.

Bekijk diverse wastafelmeubels van 60 cm

Is een wastafelmeubel van 60 cm iets voor jou? Bekijk dan de verschillende wastafelmeubels in ons ruime assortiment en vind het meubel dat bij jou past. Heb je een wastafelmeubel gevonden die volledig naar jouw wens is? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt.