Badplank

Een badplank is een multifunctioneel product voor in de badkamer. Deze plank is namelijk in eerste instantie erg functioneel. Tijdens jouw badsessie plaats je hier bijvoorbeeld jouw laptop en een glas drinken op, waardoor je optimaal geniet van jouw relaxmoment. Naast deze praktische functie heeft het ook een decoratieve functie. Dankzij het ruime assortiment badplanken kies je namelijk een model dat volledig aansluit bij jouw interieurstijl en als mooi accessoire in de ruimte dient. Ben je benieuwd naar het assortiment badplanken van Saniweb? Bekijk ze dan hier.

20 producten
20 producten

Een wellness in eigen badkamer

Niets is fijner dan heerlijk ontspannen in je eigen badkamer. Dat kan natuurlijk goed wanneer je een bad in je badkamer hebt, maar met een badplank wordt dit relaxmoment nog aangenamer. Deze badplank leg je over het bad, waar je bijvoorbeeld eenvoudig jouw (wijn)glas en laptop op zet. Ook kun je je boek hier goed op neerzetten. De badplank biedt dus optimaal comfort wanneer je vanuit bad een filmpje wilt kijken of een boek wilt lezen. Zet er een heerlijk geurkaarsje bij en maak van jouw badsessie een heerlijk ontspannen moment.

Het assortiment badplanken van Saniweb

Saniweb biedt diverse badplanken voor in de badkamer. Sommige badplanken zijn voorzien van een uitsnede waar je bijvoorbeeld een glas of een laptop in zet. De badplanken zijn breed genoeg voor vrijwel alle baden. De planken zijn licht in gewicht, waardoor je het makkelijk verplaatst naar de zijkant wanneer je bijvoorbeeld uit het bad wilt stappen. In het assortiment van Saniweb heb je de keuze uit diverse houten en metalen badplanken. De metalen badrekken zijn voornamelijk bedoeld om je flessen shampoo en zeepjes op te leggen.

Nieuwsgierig naar het assortiment?

Benieuwd naar de badplanken van Saniweb? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt. Heb je hulp nodig voor het kiezen van de producten? Vraag dan een van onze online adviseurs om hulp. Zij helpen je graag.