5% kassakorting Saniweb Paasdeals: profiteer t/m 2e Paasdag van 5% kassakorting op alles!
Nog 0 dagen 1 uur 19 min 41 sec

Kwartrond

Een douchecabine kwartrond creëert meer ruimte in je badkamer. Door de ronde vormen neemt de douche minder ruimte in, maar dit houdt niet in dat je niet genoeg ruimte hebt in de douche zelf.

Tip: Advies over douchecabines

1579 producten
1579 producten

Een douchecabine kwartrond geeft meer sierlijkheid

Een douchecabine kwartrond geeft meer sierlijkheid in je badkamer. Als je meer ronde vormen en liever geen strakke stijl in je badkamer wil, dan is een kwartronde douchecabine de beste oplossing! Er zijn verschillende mogelijkheden in designs, zodat de douchecabine aansluit bij de stijl van je badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een douchecabine met een zwarte matte afwerking voor een robuuste uitstraling, maar je kunt ook kiezen voor een zilveren hoogglans afwerking voor een meer luxere uitstraling. Bekijk in ons assortiment de verschillende mogelijkheden om te zien welke kwartronde douchecabine het beste past bij jouw badkamer.

Slim omgaan met ruimte: douchecabine kwartrond

Een douchecabine kwartrond creëert meer ruimte in je badkamer. Door de ronde vormen neemt de douche minder ruimte in, maar dit houdt niet in dat je niet genoeg ruimte hebt in de douche zelf. Deze blijft groot genoeg om er lekker in te kunnen douchen. Daarnaast is er ook een optie om te kiezen voor een douchecabine kwartrond met bijvoorbeeld een schuifdeur. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de draairuimte van een openslaande deur, ideaal voor de kleinere badkamers!

Douchecabine kwartrond van Saniweb

Wanneer je kiest voor een douchecabine kwartrond van Saniweb, heb je een tal van mogelijkheden. De douchecabines hebben verschillende maten dus ook als je een kleine badkamer hebt, is het mogelijk om een douchecabine te plaatsen. Je kunt kiezen voor een schuifdeur, maar ook voor douchecabines met een enkele swingdeur of dubbele swingdeuren.

De ideale douchedeur

Alle douchedeuren zijn voorzien van veiligheidsglas en kunnen daardoor tegen een stootje en zijn makkelijk af te nemen. Sommige douchedeuren zijn namelijk voorzien van een antikalkbehandeling waardoor deze niet alleen langer schoon blijven, maar het ook nog makkelijker wordt om je douchedeuren schoon te maken en te houden! Verder zijn de scharnieren en afwerkingen gemaakt van een materiaalsoort dat goed tegen een vochtige ruimte kan, daardoor blijven ook de afwerkingen langer mooi.

Bekijk onze producten

Wil jij graag een sierlijke douchecabine die lang mooi blijft? Bekijk dan in onze webshop de kwartronde douchecabines en laat je inspireren door al onze mogelijkheden. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.