5% kassakorting Saniweb Paasdeals: profiteer t/m 2e Paasdag van 5% kassakorting op alles!
Nog 2 dagen 7 uur 7 min 36 sec

Douchedeur

Douchedeuren helpen je bij het drooghouden van je badkamer. Bij Saniweb zijn er verschillende mogelijkheden, maten en designs waaruit je kunt kiezen. Bekijk daarom ons assortiment en ontdek welke douchedeur aansluit bij je wensen en past in jouw badkamer

Tip: Advies over douchedeuren

23510 producten
23510 producten

Douchedeuren: geen onnodige nattigheid

Douchedeuren helpen je bij het drooghouden van je badkamer. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een douchegordijn, maar die hebben veel minder voordelen als een douchedeur. Zo wil een douchegordijn nog wel eens tegen je lichaam aanplakken tijdens het douchen, maar met een douchedeur heb je hier geen last meer van! Bij Saniweb zijn er verschillende mogelijkheden, maten en designs waaruit je kunt kiezen. Bekijk daarom ons assortiment en ontdek welke douchedeur aansluit bij je wensen en past in jouw badkamer.

Douchedeuren: zoveel keus!

Bij het kiezen van een douchedeur van Saniweb heb je een scala van mogelijkheden. Allemaal om te zorgen dat je een juiste keuze kan maken uit een douchedeur die voldoet aan je wensen. Als eerste is het handig om een keuze te maken tussen een inloopdouche met douchedeur of een douchecabine met douchedeur. Bij een douchecabine heb je nog keuze uit een vierkante, kwartronde, ronde of vijfhoekige cabine en op elk van deze soort past een douchedeur.

Typen douchedeuren

Bij Saniweb heb je keuze uit heel veel verschillende typen douchedeuren. Hierbij kun je denken aan een pendeldeur, swingdeur of schuifdeur. Een pendeldeur is een douchedeur die de opening afsluit met twee smalle deuren. De swingdeur sluit de doucheruimte opening af met één deur. Een schuifdeur is handig voor kleine badkamers. Per type douchedeuren zijn er vervolgens ook nog vaak verschillende afwerkingen en kleuren. Zoals je leest heb je een scala aan mogelijkheden. Wij hopen dan ook dat je bij ons vindt waar je naar op zoek bent!

Een eenduidige badkamerstijl!

Door een glazen douchedeur blijft de stijl in je badkamer behouden. De glazen douchedeuren creëren meer ruimtelijkheid dan wanneer de douchedeuren niet van glas of transparant zijn. Of je nu een strakke, robuuste of luxe badkamerstijl hebt, je vindt in ons assortiment altijd wel een geschikte douchedeur die erbij past. Denk bijvoorbeeld aan een douchedeur met een zwart matte afwerking of juist een glanzend profiel met chroom-look.

Bekijk onze producten

Wil jij graag een douchedeur plaatsen, omdat je na het douchen niet meer je badkamervloer wil dweilen? Bekijk dan in onze webshop de verschillende mogelijkheden.Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.