Douchedeur

Een douchedeur heeft een belangrijke functie in de badkamer. Deze zorgt er namelijk voor dat je badkamer droog blijft wanneer jij geniet van een uitgebreide douchesessie. Niet iedere douchedeur is geschikt voor iedere douche en daarom is het belangrijk om je goed te oriënteren op een passende deur naar wens. Wanneer je een douchecabine hebt, dien je een andere deur aan te schaffen dan wanneer je een deur voor je nis nodig hebt. Ben je op zoek naar een douchedeur of wil je meer informatie? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Lees verder of bekijk direct de producten direct in de webshop van Saniweb

Tip: Advies over douchedeuren

23437 producten
23437 producten

Douchedeuren: geen onnodige nattigheid

Douchedeuren helpen je bij het drooghouden van je badkamer. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een douchegordijn, maar die hebben veel minder voordelen dan een douchedeur. Zo wil een douchegordijn nog wel eens tegen je lichaam aanplakken tijdens het douchen, maar met een douchedeur heb je hier geen last meer van! Bij Saniweb zijn er verschillende mogelijkheden, maten en designs waaruit je kunt kiezen. Dankzij de diverse formaten is er altijd een geschikte douchedeur op maat. Het meest gekozen formaat is de douchedeur van 90 cm. Ook een douchedeur van 80 cm is een gebruikelijk formaat. Een douchedeur van 70 cm of zelfs een douchedeur van 60 cm zijn soms nodig voor het sluiten van bijvoorbeeld een douche in een nis. Ook verstelbare douchedeuren zijn een perfecte optie hiervoor. Bekijk ons assortiment en ontdek welke douchedeur aansluit bij je wensen en past in jouw badkamer.

Talloze mogelijkheden

Bij het kiezen van een douchedeur van Saniweb heb je een scala van mogelijkheden. Allemaal om te zorgen dat je een juiste keuze kan maken voor een douchedeur die voldoet aan je wensen. Als eerste is het handig om een keuze te maken tussen een inloopdouche met douchedeur, een douchecabine met douchedeur of een douchewand met douchedeur. Bij een douchecabine heb je nog keuze uit een vierkante, kwartronde, ronde of vijfhoekige cabine en op elk van deze soorten past een douchedeur.

Verschillende soorten douchedeuren

Bij Saniweb heb je keuze uit heel veel verschillende typen douchedeuren. Hierbij kun je denken aan een pendeldeur, swingdeur of schuifdeur. Een pendeldeur is een douchedeur die de opening afsluit met twee smalle deuren. De swingdeur sluit de doucheruimte opening af met één deur. Een schuifdeur is handig voor kleine badkamers. Per type douchedeuren zijn er vervolgens ook nog vaak verschillende afwerkingen en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een profielloze douchedeur of een douchedeur met zwart of chromen profiel. Door een glazen, profielloze douchedeur blijft de stijl in je badkamer behouden. De glazen douchedeuren creëren meer ruimtelijkheid dan wanneer de douchedeuren niet van glas of transparant zijn.

Bekijk de producten

Is een douchedeur wat voor jou? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.