Douchedeur

Een douchedeur heeft een belangrijke functie in de badkamer. Deze zorgt er namelijk voor dat je badkamer droog blijft wanneer jij geniet van een uitgebreide douchesessie. Niet iedere douchedeur is geschikt voor iedere badkamer en daarom is het belangrijk om je goed te oriënteren op een passende deur naar wens. Wanneer je bijvoorbeeld een douchecabine hebt, dien je een andere deur aan te schaffen dan wanneer je een deur voor je nis nodig hebt. En wanneer je een kleine badkamer hebt, is het handiger om te kiezen voor een schuifdeur. Een draaideur neemt namelijk veel ruimte in beslag bij het openen en sluiten. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment douchedeuren.

Tip: Advies over douchedeuren | Trendy zwarte douchedeuren

Populaire formaten: 60cm | 70cm | 80cm | 90cm | 100cm

13103 producten
13103 producten

Douchedeuren: geen onnodige nattigheid

Douchedeuren helpen je bij het drooghouden van je badkamer. Bij Saniweb zijn er verschillende mogelijkheden, maten en designs waaruit je kunt kiezen. Dankzij de diverse formaten is er altijd een geschikte douchedeur op maat. De meest gekozen formaten douchedeuren zijn 60cm, 70cm, 80cm of 90cm. Let hierbij wel ook op de verstelbaarheid van de douchedeur, zodat je geen onnodige problemen tijdens het monteren krijgt. Bekijk ons assortiment en ontdek welke douchedeur aansluit bij je wensen en past in jouw badkamer.

Een douchedeur voor iedere douche

Bij het kiezen van een douchedeur van Saniweb heb je een scala van mogelijkheden. Allemaal om te zorgen dat je een juiste keuze kan maken voor een douchedeur die voldoet aan je wensen. Als eerste is het handig om een keuze te maken tussen een inloopdouche met douchedeur, een douchecabine met douchedeur of een douchewand met douchedeur. Bij een douchecabine heb je nog keuze uit een vierkante, kwartronde, ronde of vijfhoekige cabine en op elk van deze soorten past een douchedeur.

Verschillende soorten douchedeuren

Bij Saniweb heb je keuze uit heel veel verschillende typen douchedeuren. Hierbij kun je denken aan een draaideur, pendeldeur, schuifdeur of vouwdeur. Een draaideur sluit de doucheruimte opening af met één deur. Een pendeldeur is een douchedeur die de opening afsluit met twee smalle deuren, die zowel naar binnen als buiten openen. Een schuifdeur is handig voor kleine badkamers omdat deze geen ruimte innemen bij het openen en sluiten. Per type douchedeuren zijn er vervolgens ook nog vaak verschillende afwerkingen en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een profielloze douchedeur of een douchedeur met zwart of chromen profiel. Door een glazen, profielloze douchedeur blijft de stijl in je badkamer behouden. De glazen douchedeuren creëren meer ruimtelijkheid dan wanneer de douchedeuren niet van glas of transparant zijn.

Een douchedeur kopen?

Is een douchedeur wat voor jou? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.