Sunshower

De Sunshower maakt het douchen aan het begin- of einde van de dag prettiger dan ooit. Je voelt je heerlijk ontspannen door het warme licht van de Sunshower. Je doucht en ‘sunshowert’ tegelijk waardoor je niet alleen een mooie bruine kleur opdoet, maar ook je lichaam stimuleert om vitamine D aan te maken. Bovendien ziet je douche er ook nog eens heel modern uit. Kortom: de voordelen stapelen zich op met een Sunshower!

Advies over Sunshowers

De heilzame werking van zonlicht

Wist je dat je vitamine D nodig hebt voor het behoud en de groei van stevige botten en tanden? Of dat vitamine D een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem? Vitamine D zorgt ervoor dat je je energiek en gezond blijft voelen en beschermt je zelfs tegen bepaalde vormen van kanker. Met het UV-licht van de Sunshower stimuleer je je lichaam om vitamine D aan te maken. Daarnaast bereidt de Sunshower je huid ook nog eens voor op de zomerzon.

Verantwoord en veilig

Teveel UV-licht is niet goed voor je. De Sunshower maakt daarom gebruik van speciaal ontwikkelde lampen die een veilige en verantwoorde hoeveelheid UV-licht afgeven. Ook heeft deze speciale douche een timer ingebouwd waardoor de bruiningstijd maximaal 10 minuten bedraagt. Deze sessie kan natuurlijk ook eerder beëindigd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de nadelige effecten van UV-straling, zoals zonnebrand.