Sunshower

Een Sunshower biedt optimale ontspanning tijdens jouw douchesessie en is daarnaast goed voor je lichaam. De Sunshower modellen zijn namelijk voorzien van infrarood en/of UV-licht. Door de warmte van het infrarood voel jij je heerlijk ontspannen en verlicht pijnlijke spieren. Het laag gedoseerde UV-licht stimuleert de huid vitamine D aan te maken en krijg je een gezonde teint van. Bovendien ziet je douche er ook nog eens heel modern uit. Kortom: de voordelen van een Sunshower zijn oneindig! Ontdek het hieronder en bekijk de verschillende modellen Sunshowers van Saniweb.

Tip: Advies over Sunshowers

22 producten
22 producten

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een product dat jou optimaal laat genieten onder de douche. Sunshowers bieden op een gezonde manier infraroodstralen en zonlicht. De zonnestralen zorgen voor de aanmaak van vitamine D, waardoor je weerstand en energieniveau zullen stijgen. Daarnaast verzacht en voorkomt het infrarood jouw spierpijn of pijn bij bijvoorbeeld reuma. Het assortiment aan Sunshowers bestaat uit zes verschillende modellen in de kleuren zwart en wit. Je kunt kiezen uit een model met enkel infrarood of voor een combinatie van infrarood én UV-licht; in dit geval geniet je van beide soorten lampen, zoals de Sunshower Deluxe of Combi. Bovendien heb je de keuze uit een Sunshower als inbouw- of opbouwmodel.

De voordelen van een Sunshower

Het UV-licht van Sunshower stimuleert de huid om Vitamine D aan te maken. Wist je dat je vitamine D nodig hebt voor het behoud en de groei van stevige botten en tanden? En dat vitamine D een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem? Vitamine D zorgt ervoor dat je je energiek en gezond blijft voelen. In de winter is het echter soms lastig om genoeg vitamine D binnen te krijgen en door de stand van de zon en het beperkte aantal zonuren. Met de zonnestralen van de Sunshower stimuleer je je lichaam om vitamine D aan te maken en geniet je bovendien van de heerlijk warmte. Daarnaast bereidt de Sunshower je huid ook nog eens voor op de zomerzon. Het infrarood zorgt voor een gezonde bloedcirculatie wat een positieve effect heeft op het herstel van de spieren. Bovendien zorgt de warmte voor verlichting van spier- en gewrichtsklachten.

Verantwoord en veilig

We krijgen vaak de vraag: ‘Is een Sunshower gevaarlijk?’. Te veel zonlicht is uiteraard niet goed voor je, maar wanneer je verantwoord gebruik maakt van deze zonnedouche is het alleen maar erg goed voor je lichaam. De Sunshower maakt gebruik van speciaal ontwikkelde lampen die een veilige en verantwoorde hoeveelheid zonlicht afgeven. Ook heeft deze speciale douche een timer ingebouwd waardoor de Sunshower maximaal 10 minuten zonlicht uitstraalt. De zonnedouche schakelt zich hierna automatisch uit. Deze sessie kan natuurlijk ook eerder beëindigd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de nadelige effecten van de zonnestralen, zoals verbranding. Een zonnedouche zorgt bovendien slechts voor het behoud van de gezonde teint, maar zorgt er niet voor dat je bruin wordt. Ben je alleen geïnteresseerd in werking van de infraroodstraling? Er bestaan ook Sunshowers met enkel het infrarode licht, zoals bijvoorbeeld de Sunshower Pure XL of Solo. Daarnaast vinden sommige mensen de combinatie tussen elektriciteit en water een eng idee. Hierover hoef je je echter geen zorgen te maken. De Sunshower is volledig veilig in gebruik en uitgebreid getest voor natte ruimtes. De Sunshower is daarnaast veilig te monteren als inbouw- of opbouwmodel.

Sunshower kopen?

Ook een Sunshower kopen? Bekijk dan de verschillende modellen en varianten in het assortiment van Saniweb. Hier heb je de keuze uit verschillende producten en kies je de Sunshower of bijbehorende producten waar jij naar op zoek bent. Bovendien kun je deze hier direct bestellen en profiteer je daarbij van een lage prijs garantie. Bij Saniweb worden de producten bij jou thuis bezorgd op een moment dat jou uitkomt. Wil je hulp ontvangen bij de Sunshower installatie? Ook dat is mogelijk bij Saniweb.