Sunshower

De Sunshower maakt het douchen aan het begin- of einde van de dag prettiger dan ooit. Je voelt je heerlijk ontspannen door het warme licht van de Sunshower. Je doucht en geniet van de warme ‘zonnestralen’ tegelijkertijd waardoor je niet alleen een mooie bruine kleur behoudt, maar ook je lichaam stimuleert om vitamine D aan te maken. Bovendien ziet je douche er ook nog eens heel modern uit. Kortom: de voordelen van een Sunshower zijn oneindig!

Advies over Sunshowers

14 producten
14 producten

De heilzame werking van zonlicht

Wist je dat je vitamine D nodig hebt voor het behoud en de groei van stevige botten en tanden? En dat vitamine D een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem? Vitamine D zorgt ervoor dat je je energiek en gezond blijft voelen en beschermt je zelfs tegen bepaalde vormen van kanker. In de winter is het echter soms lastig om genoeg vitamine D binnen te krijgen door het koude weer en het beperkte aantal zonuren. Met het UV-licht van de Sunshower stimuleer je je lichaam om vitamine D aan te maken en geniet je bovendien van de heerlijk warmte. Daarnaast bereidt de Sunshower je huid ook nog eens voor op de zomerzon.

Verantwoord en veilig

Te veel UV-licht is niet goed voor je. De Sunshower maakt daarom gebruik van speciaal ontwikkelde lampen die een veilige en verantwoorde hoeveelheid UV-licht afgeven. Ook heeft deze speciale douche een timer ingebouwd waardoor de Sunshower maximaal 10 minuten UV-licht uitstraalt. Deze sessie kan natuurlijk ook eerder beëindigd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de nadelige effecten van UV-straling, zoals verbranding. Een Sunshower met UV-stralen zorgt bovendien slechts voor het behoud van de bruine tint, maar zorgt er niet voor dat je bruin wordt. Ben je alleen geïnteresseerd in werking van de infraroodstraling? Er bestaan ook Sunshowers die geen UV-straling gebruiken. Hiermee zorg je wel voor extra aanmaak van vitamine D, maar wordt je bruine tint niet behouden.

Bekijk het assortiment

Lijkt zo’n heerlijke Sunshower jou wel wat? Bekijk dan de verschillende modellen en varianten in het assortiment van Saniweb. Hier heb je de keuze uit verschillende producten en kies je de Sunshower of bijbehorende producten waar jij naar op zoek bent. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.