Sunshower

De Sunshower maakt jouw douchesessie prettiger dan ooit. Door het warme licht van de Sunshower voel jij je heerlijk ontspannen. Tijdens het douchen geniet je van de warme ‘zonnestralen’. Hierdoor behoud je niet alleen een mooie bruine kleur, maar stimuleer je je lichaam ook om vitamine D aan te maken. Bovendien ziet je douche er ook nog eens heel modern uit. Kortom: de voordelen van een Sunshower zijn oneindig!

Tip: Advies over Sunshowers

18 producten
18 producten

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een product dat jou optimaal laat genieten onder de douche. Sunshowers zijn voorzien van UV-licht en/of infrarood. UV-licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D, waardoor je weerstand en energieniveau zullen stijgen. Daarnaast verzacht en voorkomt het infrarood jouw spierpijn of bijvoorbeeld pijn bij reuma. Het assortiment aan Sunshowers bestaat uit verschillende uitvoeringen in diverse kleuren en formaten. Je kiest eenvoudig uit een Sunshower met infrarood- of UV-lichten. Ook kun je kiezen voor de Sunshower combi; in dit geval geniet je van beide soorten lampen. Ook heb je de keuze uit een Sunshower als inbouw- of opbouwmodel.

De voordelen van een Sunshower

Wist je dat je vitamine D nodig hebt voor het behoud en de groei van stevige botten en tanden? Of wist je dat vitamine D een belangrijke rol speelt in het immuunsysteem? Vitamine D zorgt ervoor dat je je energiek en gezond blijft voelen. In de winter is het echter soms lastig om genoeg vitamine D binnen te krijgen door het koude weer en het beperkte aantal zonuren. Met het UV-licht van de Sunshower stimuleer je je lichaam om vitamine D aan te maken en geniet je bovendien van de heerlijk warmte. Daarnaast bereidt de Sunshower je huid ook nog eens voor op de zomerzon.

Verantwoord en veilig

We krijgen vaak de vraag: ‘Is een Sunshower gevaarlijk?’. Te veel UV-licht is uiteraard niet goed voor je, maar wanneer je verantwoord gebruikmaakt van de Sunshower is het erg goed voor je lichaam. De Sunshower maakt gebruik van speciaal ontwikkelde lampen die een veilige en verantwoorde hoeveelheid UV-licht afgeven. Ook heeft deze speciale douche een timer ingebouwd waardoor de Sunshower maximaal 10 minuten UV-licht uitstraalt. Deze sessie kan natuurlijk ook eerder beëindigd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de nadelige effecten van UV-straling, zoals verbranding. Een Sunshower met UV-stralen zorgt bovendien slechts voor het behoud van de bruine tint, maar zorgt er niet voor dat je bruin wordt. Ben je alleen geïnteresseerd in werking van de infraroodstraling? Er bestaan ook Sunshowers die geen UV-straling gebruiken. Hiermee zorg je wel voor extra aanmaak van vitamine D, maar wordt je bruine tint niet behouden.

Sunshower kopen?

Ook een Sunshower kopen? Bekijk dan de verschillende modellen en varianten in het assortiment van Saniweb. Hier heb je de keuze uit verschillende producten en kies je de Sunshower of bijbehorende producten waar jij naar op zoek bent. Bovendien kun je deze hier direct bestellen en profiteer je daarbij van een lage prijs garantie. Bij Saniweb worden de producten bij jou thuis bezorgd op een moment dat jou uitkomt. Wil je hulp ontvangen bij de Sunshower installatie? Ook dat is mogelijk bij Saniweb.