5% kassakorting De 48 uur van Saniweb: 5% kassakorting op alles
Nog 0 dagen 0 uur 30 min 0 sec

Douchebak

Een douchebak is een belangrijk onderdeel van de douche. Het vangt namelijk het douchewater op en zorgt dat het snel wegstroomt via het afvoerputje. Douchebakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten. De vorm van de bak is zeer bepalend voor jouw badkamerindeling, want het bepaalt de vorm van jouw douche. Ben je benieuwd naar het assortiment aan douchebakken en wil je de mogelijkheden bekijken? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Tip: Advies over douchebakken

2094 producten
2094 producten

De plaatsing van de douchebak

Een douchebak wordt altijd gemonteerd aan de grond en vaak ook tegen de muur. De verhoogde rand van de bak voorkomt dat het water door de hele badkamer stroomt. Hoe hoog de douchebak is, hangt af van het model. Je hebt de keuze uit een hoge of een lage douchebak. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze bak deels in de vloer te laten inbouwen.

Veel verschillende vormen, maten en kleuren

De douchebakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten. De vorm van de douchebak bepaalt ook de vorm van jouw douche, aangezien hier de douchewanden op worden geplaatst. Een vierkante douchebak is de meest gebruikelijke variant. Wanneer je een beperkte ruimte hebt in je badkamer, is een douchebak met een kwartronde vorm een goede optie. Deze vorm neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag. Ook kies je uit verschillende kleuren bakken. Een glanzende douchebak zorgt voor een moderne uitstraling en een matte douchebak geeft een chiquer effect. Kortom, de douche pas je helemaal aan naar jouw wensen met het ruime assortiment douchebakken van Saniweb.

Wat heb ik nog meer nodig?

Een losse douchebak is nog niet voldoende om optimaal te kunnen douchen. Douchecabines, douchewanden of douchegordijnen zorgen ervoor dat je comfortabel kunt douchen, zonder dat hierbij de hele badkamer nat wordt. Tot slot kies je uit veel verschillende douchekranen.

Bekijk onze producten

Ben je op zoek naar een douchebak? In de webshop van Saniweb vind je allerlei soorten en maten douchebakken van diverse merken in verschillende prijsklassen. Bekijk en vergelijk de producten in de webshop van Saniweb en profiteer altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een lage prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? De online adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.