Douchebak 90x90cm

Een douchebak 90x90cm is de perfecte optie voor iedere badkamer. Dit formaat douchecabine is één van de populairste douchebakken in zowel grote als kleine badkamers. Met een douchebak van 90 x 90 cm geniet je van voldoende bewegingsruimte tijdens het douchen en heb je ruimte over in de rest van de badkamer. Ben je op zoek naar een douchebak met de afmeting van 90 x 90 cm of wil je meer informatie? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Lees verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

90 producten
90 producten

Waarom een douchebak van 90 x 90 cm?

Een douchebak van 90 x 90 cm zorgt voor voldoende bewegingsruimte tijdens het douche en neemt relatief weinig ruimte in beslag in de badkamer. Hierdoor houd je voldoende ruimte over voor de andere sanitairproducten. Een douchebak van 90 x 90 cm is daarom ook een van de populairste douchebakken in grote en kleine badkamers. Vanwege de vierkante vorm is de douchebak gemakkelijk in een hoek of nis te plaatsen. Ook kun je deze douchebak eenvoudig combineren met een douchecabine van 90x90 cm. Dankzij een bijpassende douchecabine wordt jouw doucheruimte vrijwel waterdicht.

Het assortiment douchebakken 90 x 90 cm

Het assortiment douchebakken 90x90cm van Saniweb bestaat uit talloze modellen. De bakken hebben dan wel altijd hetzelfde formaat, maar zeker niet dezelfde uitstraling. Je kunt namelijk kiezen voor een hoog of laag en inbouw of opbouw model. Ook is de kleur en vorm volledig af te stemmen op jouw wensen. Een vierkant model lijkt bij de 90 x 90 cm afmeting de meest voordehand liggende keuze, maar ook een kwartrond model is een praktische optie. Hierdoor bespaar je nog meer ruimte in de badkamer.

Bekijk de producten

Is een douchebak 90x90cm wat voor jou? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.