Inloopdouche

Eén van de grootste badkamertrends van dit moment is de inloopdouche. Een douche moet tegenwoordig namelijk niet alleen praktisch zijn: het oog wil ook wat. Daarom is design tegenwoordig net zo belangrijk als het functionele aspect. Een badkamer met inloopdouche zorgt voor een moderne en luxe uitstraling. Lijkt een inloopdouche jou wel iets? Bekijk hieronder direct alle inloopdouches in ons uitgebreide assortiment.

Tip: Advies over inloopdouches

679 producten
679 producten

Wat is een inloopdouche?

Een inloopdouche kan zowel op een douchebak als rechtstreeks op de tegelvloer worden geplaatst. Dit type douche heeft een ruime inloop en is open. De breedte van de douche bepaal je zelf door de wand op de gewenste afstand van de badkamermuur te plaatsen. Deze inloopdouchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en worden stevig vastgezet aan het plafond of aan de muur met een stabilisatiestang. De douchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals glas voor een open uitstraling. Bij Saniweb vind je een breed assortiment glaswanden voor de inloopdouche.

De installatie van een inloopdouche

Met een inloopdouche heb je zeer veel vrijheid. De douche kan, zolang er afvoerbuizen aanwezig zijn om het water af te voeren, op iedere willekeurige plaats in de badkamer worden geplaatst. Vergeet bij de installatie van een inloopdouche niet de douchegoot en een mooie douchekraan. En uiteraard moet de douchekraan op een waternet aangesloten kunnen worden.

Badkamer ideeën voor een inloopdouche

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Een inloopdouche is verkrijgbaar in veel verschillende designs en afmetingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwart of RVS profiel. De meeste inloopdouches hebben een heldere glaswand, maar je kunt ook kiezen voor grijs of bruin glas. Zo krijg je een unieke uitstraling in de ruimte. Daarnaast zijn er allerlei afmetingen waaruit je moet kiezen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kies je de juiste breedte. Wil je geen last van spatwater? Kies dan een inloopdouche met zijwand.

Een inloopdouche kopen?

Ben jij op zoek naar een inloopdouche en heb je het gewenste model gevonden in de Saniweb webshop? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online en profiteer van de lage prijzen bij Saniweb. Bovendien kies je zelf wanneer je betaalt: voor, tijdens of na de levering.