Zijwand

Ben je op zoek naar een zijwand voor de douche? Saniweb heeft een ruim aanbod van zijwanden waaruit je kunt kiezen. Het veelzijdige assortiment biedt verschillende maten, materialen en merken zodat je vrijwel altijd de zijwand vindt die bij jouw douche past. Bekijk de zijwanden hieronder.

Tip: Advies over zijwanden

5910 producten
5910 producten

Veelzijdig assortiment zijwanden

Zijwanden zijn wanden voor de douche die zowel op een douchebak als een tegelvloer geplaatst kunnen worden. Op deze manier kun je de douche deels of helemaal afsluiten en heb je geen last van spatwater in de badkamer. Doordat inloopdouches in de loop der jaren steeds populairder zijn geworden is het aanbod aan zijwanden steeds groter en veelzijdiger geworden. Je hebt daardoor de keuze uit verschillende maten, materialen en merken.
Maten
Bij het kiezen van een goede zijwand is het belangrijk om goed naar de maat te kijken. Er zijn zijwanden die de douche helemaal afsluiten. Maar wil je de opening van je inloopdouche slechts deels afsluiten dan heb je een kleinere maat nodig. Bij Saniweb heb je de keuze uit zijwanden van 80 tot 160 cm breed. Ook in de hoogte en de dikte van de zijwand is een ruim aanbod beschikbaar.
Materialen
Een douchewand is naast praktisch ook een sfeerbepaler in de badkamer. Het is natuurlijk ook fijn als de zijwand qua stijl goed bij de rest van de badkamer past. In ons aanbod vind je verschillende soorten glas voor de zijwand. Ook met de kleur van het profiel kun je de zijwand helemaal aansluiten op het interieur van je badkamer. Zo heeft een aluminium profiel een hele andere uitstraling dan een wit of zwart profiel.
Merken
Bij ons vind je een ruim assortiment aan merken zoals Ben, Sealskin, Huppe en Duschprofi. Mocht het je niet lukken om een zijwand te vinden die bij jou doucheruimte aansluit, dan zijn er ook merken zoals Sealskin en Saqu die maatwerk leveren. Hiervoor kun je contact opnemen met een Saniweb adviseur: 0416 675 462. Zo is jouw badkamer straks voorzien van een praktische en mooie wand.

Bekijk onze producten

Ben jij op zoek naar een goede zijwand voor de douche? Bekijk dan de producten in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.