Douchegordijnen

Een douchegordijn is een ultiem middel om af te komen van die natte vloeren in je badkamer. Bovendien zijn douchegordijnen een mooie aanvulling op het interieur en de sfeer in de badkamer. Saniweb heeft een ruime assortiment douchegordijnen zodat je er vrijwel altijd één vindt die bij jouw badkamer past. Bekijk hieronder alle douchegordijnen uit ons assortiment.
199 producten
199 producten

Douchegordijnen in alle kleuren

Saniweb heeft een ruim en veelzijdig aanbod aan douchegordijnen. Zo kun je kiezen voor een gordijn die qua kleur helemaal aansluit op de rest van het interieur in je badkamer. Een douchegordijn in één kleur zorgt voor rust en eenheid in de badkamer. Wil je juist een douchegordijn die in het oog springt? Kies dan voor een douchegordijn in een wat fellere kleur of met een patroon. Zo zijn er gordijnen met prachtige geometrische vormen maar ook gordijnen met bloemen of kikkers erop. Voor ieder wat wils dus!

Een passend douchegordijn

De praktische functie van een douchegordijn is natuurlijk dat het spattend water tegenhoudt. Het is daarom belangrijk dat het gordijn de douche helemaal afsluit en de correcte maat heeft. In ons aanbod zijn er verschillende maten douchegordijnen zodat je vrijwel altijd een gordijn vindt die bij jouw douche past. Door een extra breed gordijn te kiezen kun je zelfs een badkuip afschermen.

Wassen, hangen en drogen

Wil je je douchegordijn kunnen wassen? Let er dan bij aanschaf op of het gordijn wasbaar is. Bekijk ook goed de andere specificaties van de verschillende douchegordijnen. Sommige gordijnen zijn namelijk voorzien van een waterafstotende coating waardoor ze nog beter werken. Het douchegordijn is ophangbaar door gordijnringen of een douchegordijnstang.

Bekijk onze producten

Op zoek naar een passend douchegordijn voor je douche of badkuip? Bekijk dan ons ruime assortiment en bestel je douchegordijn in onze webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.