Douchegordijn

Een mooi douchegordijn kan bijdragen aan de sfeer van een badkamer en onnodig natte vloeren voorkomen. Saniweb heeft een uitgebreid assortiment douchegordijnen waardoor er voor iedere stijl badkamer een passend exemplaar te vinden is.

143 producten
143 producten

Voor elke stijl badkamer een douchegordijn

De uitgebreide keuzemogelijkheden van Saniweb zorgen ervoor dat er voor iedere badkamer een passend douchegordijn te vinden is. Gordijnen in één enkele kleur brengen rust in de ruimte en kunnen een mooie eyecatcher vormen. Wanneer je accessoires in dezelfde kleur aanschaft, creëer je een mooi geheel. Maar ook op het gebied van print is er genoeg mogelijk. Van strepen en stippen tot bloemen of vissen. Hiermee voeg je in een handomdraai met een douchegordijn een vrolijk accent toe aan je badkamer.

Voor elke douche een gordijn

Saniweb beschikt over douchegordijnen van verschillende materialen en variërende afmetingen. Hierdoor is het mogelijk om een gordijn te kiezen dat naadloos aansluit bij jouw doucheruimte. De douchegordijnen zijn hoog genoeg om te voorkomen dat iemand er overheen kan kijken. En door de variatie in breedte zijn er zelfs geschikte gordijnen voor het afschermen van een badkuip.