De voordelen van veiligheidsglas

Glas is een mooi materiaal dat we veel terugzien in ieder huis. Ook in de badkamer zien we op meerdere plekken glas terugkomen. Je dient er echter goed rekening mee te houden dat normaal glas niet het meest veilige materiaal is in de badkamer. Iedereen stoot zich wel eens tegen de douchewand, dus hij mag niet zomaar breken. Zeker wanneer je kinderen hebt, wil je de kinderen onbezorgd hun gang kunnen laten gaan in de badkamer. Kies daarom voor veiligheidsglas. Hierdoor ben je verzekerd van een veilig materiaal in je badkamer. Bekijk in dit filmpje de kenmerken en voordelen van veiligheidsglas.

Veiligheidsglas douchewand

Het breekt nauwelijks en verwondt nooit!

Veiligheidsglas is erg flexibel, sterk en stootbestendig. Het is zelfs vijf keer sterker dan normaal glas. Wanneer je je dus stoot tegen een wand van veiligheidsglas, zal deze niet zomaar breken. Zoals je in het filmpje kunt zien, kun je met een hamer op het glas slaan zonder dan het breekt. Je kunt onbezorgd je kinderen laten spelen in de badkamer. Wanneer het glas toch breekt, zal het uit elkaar vallen in duizenden stukjes waaraan jij je nooit zult verwonden. Er zullen geen scherpe stukken ontstaan waar je jezelf aan kan verwonden.

Veiligheidsglas douchewand

Producten van veiligheidsglas

Veiligheidsglas wordt steeds vaker toegepast. Niet alleen op douchedeuren, maar ook op ramen, schuifpuien en trapleuningen zien we het veiligheidsglas terug. Veiligheidsglas is voor ieder huishouden aan te raden, maar zeker wanneer er veel (speelse) kinderen of dieren rondlopen. Alle douches van Saniweb zijn van veiligheidsglas, waardoor jij altijd een veilige en verantwoorde keuze maakt. Is een douche van veiligheidsglas iets voor jou?

Bekijk de douches

Bekijk de douches in de webshop van Saniweb. Bovendien profiteer bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs en een snelle levering.