Douchekraan set

Met een douchekraan set ben je in één keer klaar. In een set zit namelijk een douchethermostaat, een douchekop en doucheslang en een glijstang. Sommige douchekraan sets zijn ook inclusief zeephouder, waarbij deze is bevestigd aan de glijstang. Bekijk het assortiment douchekraan sets en maak je douche compleet.

Product opties douchekraan set

Saniweb heeft een breed assortiment douchekraan sets. Naast het design van de douchekraan set is het ook belangrijk te kijken naar de product opties. Wat vind jij belangrijk?

  • Waterspaarstand. Er zijn verschillende manieren om water te besparen. Bij de eerste optie wordt door middel van een waterbesparende mousseur lucht gemengd met water. Hierdoor verbruik je minder water, zonder dat je inlevert op comfort. Bij de tweede optie bespaar je water door middel van een begrenzer, eco-knop of een spray dimmer. Hiermee beperk je de waterstroom en daarmee je waterverbruik. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee! Gelukkig hebben veel van onze douchekraan sets één van deze twee waterbespaaropties. Gebruik het filter aan de linkerkant om gemakkelijk een douchekraan set met waterspaarstand te vinden.
  • Koele behuizing. Een koele behuizing zorgt voor extra veiligheid in de badkamer. Hierdoor wordt de douchethermostaat namelijk niet heter dan het water wat uit de kraan komt en kunnen kinderhandjes de thermostaat veilig aanraken. De behuizing blijft koel doordat het hete water in de douchethermostaat wordt omgeven door een koud waterkanaal. Is veiligheid extra belangrijk in jouw badkamer? Kies dan voor een douchekraan set met koele behuizing.

Bekijk de producten

Voor een complete douchekraan set ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit veel verschillende designs met keuze uit merken als Grohe, Hansgrohe en Hansa. Bekijk het assortiment douchekraan set en profiteer van onze laagste prijs garantie.