Complete douchegoot

Als je kiest voor een douchegoot heb je verschillende opties. Als eerste kun je kiezen uit verschillende formaten. Kijk naar het juiste formaat en of de goot in je douche past. Bij een inloopdouche lopen de tegels van de badkamer door in de douche. Dit creëert eenheid in je badkamer en zorgt voor een mooie strakke uitstraling.

Advies over douchegoten en -putten

595 producten
595 producten

Een complete douchegoot ter vervanging van je doucheputje

Vind je het vervelend als je tijdens het douchen op het afvoerputje moet staan, omdat deze bijvoorbeeld midden in je doucheruimte zit? Kies dan voor het plaatsen van een douchegoot. Deze vervangt het doucheputje en zit dichter tegen de muur aan. Het is een strakkere en meer moderne vorm voor het afvoeren van je douchewater. Een douchegoot wordt verwerkt in je vloer en gaat hierdoor op in de vloer wat zorgt voor de strakkere uitstraling. Daarnaast is een douchegoot veel groter dan een doucheputje waardoor er meer water tegelijkertijd afgevoerd kan worden. Dit in tegenstelling tot het doucheputje wat soms zo klein is waardoor er een laag water in de doucheruimte ontstaat. Met een douchegoot heb je hier geen last meer van! Bekijk in ons assortiment de verschillende soorten complete douchegoten en ontdek welke het beste past in jou badkamer en aansluit bij je wensen.

Complete douchegoten voor je inloopdouche

Bij een inloopdouche lopen de tegels van de badkamer door in de douche. Dit creëert eenheid in je badkamer en zorgt voor een mooie strakke uitstraling. Een doucheputje doorbreekt dit en daarom werd de douchegoot gecreëerd. Je kunt je wel voorstellen dat een doucheputje in het midden van je inloopdouche natuurlijk niet zo mooi is al een douchegoot die mooi wegvalt in de vloer.

Verschillende opties bij Saniweb

Als je kiest voor een douchegoot heb je verschillende opties. Als eerste kun je kiezen uit verschillende formaten. Kijk naar het juiste formaat en of de goot in je douche past. Ook zijn de afvoercapaciteiten per douchegoot verschillend. Kijk hier goed naar voordat je het uiterlijk kiest van je douchegoot. Misschien vind je wel een mooie douchegoot, maar het is zonde als deze niet als het water kan afvoeren.

Voordelen douchegoot

Ten opzichte van een doucheputje heeft de douchegoot de volgende voordelen:

  • Behoud van eenheid in je doucheruimte. Je tegelvloer kan doorlopen in je doucheruimte en wordt niet doorbroken door het doucheputje wat in het midden van de douchevloer zit.
  • Snelle waterafvoer. Door de breedte van de douchegoot wordt het water veel sneller afgevoerd dan bij een doucheputje.

Bekijk onze producten

Kies voor de vele voordelen van een complete douchegoot en bekijk in onze webshop de verschillende mogelijkheden. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.