Easy Drain

Easy Drain

485 producten

Het merk Easy Drain staat bekend om haar professionele en elegante aanbod aan douchegoten. In elke badkamer past een Easy Drain afvoer. Dat is ook de reden dat overal ter wereld deze douchegoten liggen. Van hotels tot appartementen, voor elk type badkamer biedt Easy Drain een goede én mooie oplossing om het water af te voeren.

Jarenlang genieten van je badkamer

Easy Drain staat gelijk aan hoge kwaliteit drainagesystemen. Wanneer je kiest voor een Easy Drain product, zoals een douchegoot ben je verzekerd van jarenlang gebruiksgemak. Zo kun je jarenlang elke dag genieten van jouw badkamer, zonder je druk te hoeven maken over lekkages of roest.

ESS: de uitvinder en ontwikkelaar van Easy Drain

Easy Sanitary Solutions is het brein achter de Easy Drain douche drainage systemen. Zij staan voor topkwaliteit en bieden innovatieve oplossingen voor zowel vakmensen als eindgebruikers. Comfort en installatiegemak zijn twee begrippen die hierbij hoog in het vaandel staan. Daarnaast hechten zij belang aan een vooruitstrevend design met liefde voor detail.

Voor iedere badkamer iets!

Voor elke smaak heeft Easy Drain een geschikt model. Zo kun je niet alleen kiezen voor een ronde, driehoekige of vierkante doucheput, maar ook voor een ronde douchegoot. Deze doucheputten en –goten zijn tevens weer verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat je kan kiezen voor de doucheput of douchegoot die past bij jouw douche. Elk product creëert een andere look, zodat er altijd een product bij zit wat aan jouw wensen voldoet. Zo kun je kiezen voor een complete douchegoot, een inbouw douchegoot of alleen een douchegoot rooster. De producten van Easy Drain zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart en rvs. elke badkamerstijl is een geschikt drainagesysteem verkrijgbaar!

Douchegoten, doucheputten en meer!

Bij een Easy Drain douchegoot of doucheput horen nog extra producten. Denk aan een Easy Drain sifon of waterslot. Wanneer je niet wil dat jouw afvoer verstopt raakt is een Easy Drain haarvanger ook een essentieel product. Ook een tegeldrain kan niet ontbreken in het Easy Drain assortiment. Easy Drain heeft voor elke serie speciale toebehoren, zoals voor de serie Multi.

Welke Easy Drain serie past bij jou?

Easy Drain biedt verschillende series douche drainage systemen. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en eigen uitvoeringen. De multifunctionele Easy Drain Aqua doucheputten zijn leverbaar in verschillende vormen en afmetingen. Door de revolutionaire multi technologie hebben deze douchegoten een draaibare afvoer van 360 graden. De Easy Drain Compact is de meest ondiepe douchegoot ter wereld, handig wanneer je een douchevloer hebt. Een andere serie is de S-line. De Easy Drain S-line serie is het bijna onzichtbare en stijlvolle tegen de muur drainagesysteem van Easy Drain. De S-line heeft een flexibele muuraansluiting wat zorgt voor een perfect installatie.

Easy Drain producten kopen bij Saniweb

Wil jij een Easy Drain afvoersysteem in jouw badkamer installeren? Bestel deze dan in de webshop bij Saniweb en profiteer van 3 jaar garantie. Daarnaast kies je zelf het aflevermoment, zodat je altijd thuis bent om jouw nieuwe Easy Drain in ontvangst te nemen! Nog wat advies nodig? Neem dan contact op met een van onze online adviseurs. Zij helpen graag om tot de beste keuze te komen!

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht