Easy Drain

769 producten

Het merk Easy Drain kenmerkt zich door het professionele en elegante aanbod aan drainagesystemen. Elke badkamer maak je compleet met een douchegoot van Easy Drain.

Deze douchegoten worden overal ter wereld toegepast, van een inloopdouche in een luxe hotel tot een barrièrevrije douche in een normaal appartement. Voor elk type badkamer biedt Easy Drain een praktische en innovatieve oplossing om het water goed af te voeren.

Verschillende modellen voor iedere smaak

Voor elke persoonlijke smaak heeft Easy Drain een geschikt model. Zo kun je niet alleen kiezen voor een ronde, driehoekige of vierkante doucheput, maar ook voor een ronde douchegoot. Deze doucheputten en –goten zijn tevens weer verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat je kan kiezen voor de doucheput of douchegoot die past bij jouw douche.

Verschillende series voor elk badkamertype

Easy Drain biedt verschillende series douche drainage systemen: Compact, Multi, Fixt, Nano, XS, S-Line, Aqua, Specials en WTW. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en ook zijn eigen uitvoeringen. Zo is de Easy Drain Compact geheel gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en heeft hierdoor een robuuste uitstraling. De Easy Drain Compact is de meest ondiepe douchegoot in de wereld. De Easy Drain Nano is het smalste douche afvoersysteem tot nu toe.

ESS: de uitvinder en ontwikkelaar van Easy Drain

Easy Sanitary Solutions is het brein achter de Easy Drain douche drainage systemen. Zij staan voor topkwaliteit en bieden innovatieve oplossingen voor zowel vakmensen als eindgebruikers. Comfort en installatiegemak zijn twee begrippen die hierbij hoog in het vaandel staan. Daarnaast hechten zij belang aan een vooruitstrevend design met liefde voor detail.

Benieuwd naar de producten?

Wil jij meer weten over de verschillende series en modellen? Bekijk dan hier de producten van Easy Drain en maak je badkamer compleet.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht