Uni tegels

Uni tegels kenmerken zich door een rustige uitstraling. Als je dus optimaal wilt ontspannen in je badkamer, kies dan voor een uni tegel. Ook zijn deze tegels goed te combineren met diverse ander tegels door de neutrale kleuren en rustgevende uitstraling die deze tegels hebben. Bekijk alle soorten en maten uni tegels in onze webshop.
538 producten
538 producten

Optimaal ontspannen in een evenwichtige ruimte

Even helemaal tot rust komen? Dat kan zeker in een ruimte die is voorzien van uni tegels. Vaak bepalen tegels de uitstraling van de ruimte en het gevoel dat je krijgt wanneer je de ruimte binnenstapt. Door de rustige uitstraling van de tegels, kun je ook zelf direct tot rust komen. Deze tegels hebben vaak één kleur wat kalmte en eenheid uitstraalt. Bovendien zijn deze tegels heel goed te combineren met alle materialen. Ideaal wanneer je regelmatig je interieur wilt voorzien van een nieuw jasje.

Neutraal, maar zeker niet saai

Met een uni tegel op de vloer of wand van jouw woonruimte, badkamer of toilet krijgt de ruimte eenzelfde uitstraling. Toch hoeft dit niet saai te zijn. Uni tegels zijn er namelijk in heel veel kleuren en formaten. In een kleine ruimte is een lichte kleur een goede keuze. Zo laten wit, beige en grijs een kleine ruimte, zoals het toilet, groter lijken. In grote ruimtes zoals de woonkamer zijn uni kleurige tegels in antraciet of zwart heel bijzonder. Door ze te combineren met wit meubilair en licht gekleurde accessoires ontstaat er een mooie balans en springen al jouw meubelen mooi in het oog!

Bekijk de uni tegels

Op zoek naar een mooie, egale tegel met een neutrale kleur? Kies dan uit ons assortiment een uni tegel die past bij jouw wensen en bekijk de verschillende kleuren en maten tegels in onze webshop. Dankzij de handige zoekfilters kun je gemakkelijk door de zoekresultaten navigeren en vind je de producten waar jij naar op zoek bent. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.