Listello's en sierranden

Listello’s en sierranden geven het tegelwerk van jouw badkamer of toilet de extra touch die jij zoekt. Maak jouw badkamer compleet met de listello’s en sierranden van Saniweb. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Saniweb heeft een uitgebreid assortiment met verschillende opties voor iedere smaak. Bekijk de producten hier en laat je inspireren.
32 producten
Pagina
32 producten
Pagina

Wat kunnen listello’s en sierranden voor jouw ruimte doen?

Door middel van listello’s en sierranden zorg je ervoor dat het tegelwerk in jouw badkamer of toiletruimte een extra element krijgt. Door een tegelrand toe te voegen boven, onder of tussen de normale tegels creëer je een extra effect en krijgt het tegelwerk een levendige look. Wil jij dat jouw tegelwerk niet alleen uit saaie basistegels bestaat? Kies dan voor listello’s of een sierrand!

Van klassiek tot modern

Bij Saniweb vind je een uitgebreid assortiment listello’s en sierranden. Hierdoor is er voor iedere badkamerstijl een geschikt design te vinden. Of je nu een klassieke, moderne of stoere afwerking wilt geven aan jouw tegelwerk, bij Saniweb vind je het allemaal. Van simpele tot opvallende designs en van strak tegelwerk tot kleurrijke details: de keuze is aan jou. Wil je een industriële look geven aan jouw badkamer? Kies dan voor strak tegelwerk in donkere kleuren. Door te spelen met de tegels kun je een speels effect toevoegen aan het geheel. Daarnaast kun je ook kiezen voor gekleurde tegels, die een levendige sfeer aan de ruimte geven. Ook voor een klassieke afwerking zijn er diverse mogelijkheden, variërend van eenvoudige designs tot stijlvol bewerkte tegels.

Bekijk de producten

Wil jij jouw badkamer of toilet net dat beetje extra geven? Bekijk dan de verschillende listello's en sierranden in onze webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.