Tegelplinten

Tegelplinten zijn er in verschillende soorten en maten. Saniweb heeft in haar assortiment verschillende tegelplinten. Scroll naar beneden om de producten te bekijken of scroll verder en lees meer over de tegelplinten van Saniweb.
366 producten
366 producten

Voordelen van tegelplinten

Tegelplinten zorgen ervoor dat je tegelvloer mooi afgewerkt is. Tussen de wand en de tegel blijft namelijk altijd een stukje ruimte open voor als de vloer gaat werken. Plinten vullen deze ruimte op. Ze zorgen ervoor dat je badkamer, toiletruimte of keuken een rustige en nette uitstraling heeft. Een voordeel van tegelplinten ten opzichte van houten plinten is dat je dit type plinten niet hoeft te verven. Bovendien zijn dit soort plinten duurzaam.

Verschillende modellen

Bij Saniweb hebben we verschillende modellen tegelplinten. Gepolijste, matte en hoogglans plinten zijn allemaal te vinden in het assortiment. Bovendien zijn de plinten in verschillende maten verkrijgbaar. Een veel voorkomende hoogtemaat van een plint is 7 cm, maar bij Saniweb zijn er ook hogere of lagere plinten, zodat ieder het gewenste model voor zijn of haar plint vindt. Denk aan plinten van 4,6 cm hoog en 80 cm breed, maar ook van 10 cm hoog en 120 cm breed. Verder zijn de plinten van Saniweb te krijgen in verschillende kleuren. De kleuren zijn voornamelijk natuurlijk, zoals zwart, bruin, grijs en wit, waardoor ze bij vrijwel elke tegel en of badkamer, keuken of toiletruimte passen.

Verschillende stijlen

Het is belangrijk dat een plint bij de juiste stijl van je badkamer, toiletruimte of keuken past. De plinten die te krijgen zijn in de webshop van Saniweb geven elk een andere uitstraling. Zo geeft een hoogglanzende, witte, zwaar gemêleerde tegelplint een luxe en robuuste uitstraling aan je badkamer. Daarentegen kan een grijs gemêleerde plint zorgen voor een speelse sfeer in je toiletruimte en zorgt een mat zwarte plint voor een koelere, strakke en moderne uitstraling.

Bekijk de producten van Saniweb

Ben je op zoek naar mooie plint die perfect bij jouw tegelvloer past? Bekijk de producten in de webshop van Saniweb en vind de tegelplint die perfect bij jouw badkamer, keuken of toiletruimte past. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.