Keramisch parket

Een keramisch parket is een populaire optie voor de badkamer en dat is niet voor niets. Deze parketten zijn allereerst praktischer in gebruik dan echt hout. Wanneer het gaat om sfeer en uitstraling bereik je precies hetzelfde met een keramisch parket. De keramische houttegels zijn niet van echt hout te onderscheiden en geven de ruimte een warme uitstraling. Bovendien zijn de houtlook tegels voorzien van knoesten en reliëf, net zoals echt hout. Ben jij benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van een keramisch parket in de badkamer? Lees er hier meer over of bekijk direct de producten in de webshop.

Populair formaat: 120x20cm

293 producten
293 producten

De voordelen van keramisch parket

Zoals hierboven al kort is toegelicht, is een keramisch parket nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Naast de warme, natuurlijke uitstraling en de hoge gelijkenissen met echt hout is een keramisch parket ook een praktische keuze. Keramische tegels met een houtlook zijn namelijk veel eenvoudiger te onderhouden. Hout vergt het nodige onderhoud en kan door contact met water of vocht al snel beschadigd raken. Dit is niet het geval bij een keramische vloer, waardoor deze langer mooi blijft en beter past bij een vochtige ruimte zoals de badkamer.

Keramisch parket past bij iedere stijl

Het keramisch parket is geschikt voor ieder badkamerinterieur. Deze houtlook tegels zijn in alle tinten en structuren te verkrijgen en passen daarom perfect bij diverse badkamerstijlen. Ben je op zoek naar iets unieks voor je woonkamer? Kies dan voor een donker keramisch parket in combinatie met witte muren voor een mooi contrast. Wanneer je graag een warm interieur wilt, kun je het beste kiezen voor warme tinten. Voor een echt landelijke en robuuste uitstraling zijn er tegels met grote eikenhouten knoesten. Heel stoer!

Welke formaten zijn er?

Je hebt niet alleen ruime keuze op het gebied van kleur, reliëf en structuur. Keramische parketten zijn ook in allerlei formaten te krijgen. Van bijvoorbeeld lange planken die lijken op een parketvloer tot vierkante tegelformaten. Naast de bruine houttint zijn houtlook tegels ook verkrijgbaar in witte, grijze en zwarte tinten. Kortom, de mogelijkheden met een keramisch parket zijn oneindig groot.

Bekijk alle keramische parketten op Saniweb

Wil je jouw badkamer of andere ruimte een warme sfeer geven? Bekijk dan het het complete assortiment keramische parketten van Saniweb en kies de kleuren en materialen die je mooi vindt. Daarnaast profiteer je van voordelige prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf € 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.