Keramisch parket

Een keramisch parket is super populair en dat is niets voor niets. Ze zijn niet alleen praktischer in gebruik dan echt hout, maar ook wanneer het gaat om sfeer en uitstraling bereik je precies hetzelfde met een keramisch parket. Deze trendy tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden en geven de ruimte een landelijke en warme uitstraling. Bovendien zijn de houtlook tegels voorzien van knoesten en reliëf zoals echt hout. Een belangrijke reden om voor een keramisch parket te kiezen, is dat ze in tegenstelling tot echt hout tegen vocht kunnen en gemakkelijk te onderhouden zijn.

403 producten
403 producten

Keramisch parket past bij iedere stijl

Het keramisch parket is geschikt voor ieder interieur. Deze houtlook tegels zijn in alle tinten en structuren te verkrijgen en passen daarom perfect bij een modern, licht, donker of landelijk interieur. Ben je op zoek naar iets unieks voor je woonkamer? Kies dan voor een donker keramisch parket in combinatie met witte muren. Wanneer je graag een warm interieur wilt, kun je het beste kiezen voor warme houttinten. Voor een echt landelijk en robuuste uitstraling zijn er tegels met grote eikenhouten knoesten. Heel stoer!

Welke formaten zijn er?

Je hebt niet alleen keuze op het gebied van kleur, reliëf en structuur. De tegels zijn ook in allerlei formaten te krijgen. Van bijvoorbeeld lange planken die lijken op een parketvloer tot vierkante tegelformaten. Naast de bruine houttint zijn houtlook tegels ook verkrijgbaar in witte, grijze en zwarte tinten. Kortom, de mogelijkheden met een keramisch parket zijn oneindig groot.

Bekijk alle keramische parketten op Saniweb

Wil je de ruimte een warme sfeer geven? Bekijk dan het het complete assortiment keramische parketten van Saniweb en kies de kleuren en materialen die je mooi vindt. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.