Hexagon tegels

Hexagon tegels zijn zeshoekige tegeltjes die ook wel honingraattegels genoemd. Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect in de betreffende ruimte. Je kunt ervoor kiezen om de complete vloer met deze zeshoekige tegeltjes te betegelen of juist om er een wand mee uit te belichten. Het assortiment van Saniweb bestaat uit allerlei hexagon tegels die geschikt zijn voor zowel woonruimtes als de badkamer en het toilet. Bekijk hieronder alle producten.

Tips: Advies over hexagon tegels

85 producten
85 producten

Wat is Hexagon?

De letterlijke vertaling van het woord hexagon is zeshoek. Deze naam zegt vrijwel genoeg over de vorm die de tegels hebben. Door de zes hoeken lijken de hexagon tegels een beetje op een honingraat, eigenlijk op de cellen die je in een bijenkast ziet. Het geeft de zeshoekige tegel een natuurlijk karakter. Bovendien zorgen de zes hoeken voor een speels en levendig effect in je badkamer of toiletruimte.

Verschillende modellen

Het assortiment van Saniweb bestaat uit verschillende soorten mozaïektegels met zes hoeken. Deze zijn bedoeld voor de vloer of de muur. De zeshoekige tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten; groot en klein. Ook is er een variatie aan kleuren beschikbaar als je op zoek bent naar een hexagon mozaïektegel van Saniweb. Deze kleuren hebben een natuurlijk karakter. Zo zijn er tegels te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, beige en grijs. Ben je op zoek naar een speelse tegel? Naast effen kleuren heeft Saniweb zeshoekige tegels met een printje.

Verschillende sferen creëren

Hoewel de hexagon mozaïektegels een ander uiterlijk hebben dan gebruikelijke tegels, zijn ze vrijwel overal mee te combineren. Dit maakt de zeshoekige tegels geschikt voor vrijwel elke badkamerstijl. Ook met de hexagon mozaïektegels uit het assortiment van Saniweb kun je verschillende stijlen creëren. De tegels zijn bijvoorbeeld erg goed te combineren met hout. Je creëert daardoor een warme sfeer in je badkamer of toiletruimte. Kleine hexagon mozaïektegels zien er hartstikke mooi uit, maar ogen al gauw druk in een badkamer. Als je voor één tegelkleur gaat, zorgt dat voor meer rust. Wil je je zeshoekige tegel laten opvallen in je badkamerruimte? Geef de voegen dan een contrasterende kleur. Kies bij een witte tegel bijvoorbeeld een donkere voeg om de tegelvorm meer te laten opvallen.

Bekijk het assortiment van Saniweb

Ben je op zoek naar een mooie tegel die een natuurlijk en speels karakter heeft? Bekijk de hexagon mozaïektegels in de webshop van Saniweb en vind de tegel die perfect bij jouw badkamer of toiletruimte past. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.