Decortegels

Decortegels geven een bijzonder en uniek karakter aan iedere ruimte, of dit nu een woonruimte, keuken, badkamer of toiletruimte betreft. Decortegels zijn echte eyecatchers en vrolijken de ruimte ongetwijfeld op. Het assortiment van Saniweb bestaat uit verschillende soorten decortegels met allerlei mooie printjes. Bekijk hieronder ons complete assortiment.

686 producten
686 producten

Voordelen van decortegels

Decortegels kenmerken zich door het printje of de afbeelding dat op de tegel staat. Het type tegel is bedoeld voor diegene die graag hun effen badkamermuur of toiletvloer willen doorbreken. Decortegels maken je badkamer of toiletruimte leuker en vrolijker. Je ziet soms dat mensen muurstickers gebruiken om hun muur in de badkamer of op het toilet op te fleuren, maar door het vocht laten deze vaak los. Met decortegels heb je daar geen last van.

Verschillende modellen

Het assortiment van Saniweb bestaat uit verschillende modellen decortegels die geschikt zijn voor de vloer of muur. Denk aan Portugese tegels, Hollandse, Spaanse en metrotegels. Het type tegels is niet alleen bedoeld voor je badkamer of toiletruimte. Decortegels staan ook erg mooi in een hal of woonkamer. Saniweb heeft verschillende maten tegels in haar collectie. Op die manier is er voor ieder wat wils. Heb je een kleine badkamer en wil je deze een ruimtelijk effect geven? Dan heeft Saniweb bijvoorbeeld grotere decortegels (denk aan 30 cm bij 61 cm) die zorgen voor een ruimtelijk effect in je badkamer. Maar er zijn ook kleinere varianten. Ten slotte zijn de tegels verkrijgbaar in diverse kleuren, bijvoorbeeld met verschillende rustige blauw-, grijs en bruintinten. Maar Saniweb heeft ook tegels met een speelse, vrolijke kleurencombinatie, zoals rood, groen en blauw.

Verschillende sferen creëren

Met de decortegels uit het assortiment van Saniweb kun je verschillende stijlen creëren. Op die manier vind je een tegel die precies aansluit bij jouw wensen. Geef je badkamer bijvoorbeeld een vrolijke, warme, buitenlandse look door een tegel te kiezen met een Spaanse of Portugese print. Wil je liever rust en kalmte creëren in je woon- of sanitaire ruimte? Ook dat kan met de decortegels uit het assortiment van Saniweb. Hoewel je denkt dat dit type tegel, door de print, al snel zorgt voor drukte in je badkamer, zorgen tegels met een licht gemêleerde grijze of witte print voor een rustige sfeer.

Bekijk het assortiment van Saniweb

Ben je op zoek naar mooie decortegels voor in jouw badkamer, hal of toiletruimte? Bekijk de producten in de webshop van Saniweb en vind de tegel die perfect bij jouw badkamer of toiletruimte past. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.