Wandpanelen

Wandpanelen zijn een ideale oplossing voor de renovatie van wanden in de badkamer. Wanneer jouw wanden toe zijn aan een likje verf of zelfs aan vervanging, zijn wandpanelen een stijlvol alternatief. De verouderde wanden dek je eenvoudig af met de wandpanelen, waardoor je snel geniet van een fris uitziende ruimte. Ook wanneer je de uitstraling in de ruimte zat bent, tover je jouw badkamer met dit wandbekledingsmateriaal eenvoudig om naar een geheel andere stijl. Ben je benieuwd naar het assortiment aan wandpanelen of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

Tip: Advies over Renodeco

91 producten
91 producten

De voordelen van wandpanelen

Wandpanelen, ook wel Renodeco genoemd, zijn een alternatief voor tegels en hebben vele voordelen. Wandpanelen zijn, in vergelijking met tegels, erg eenvoudig te leggen. Grote oppervlaktes worden namelijk eenvoudig en snel bekleed met wandpanelen. Bij het gebruik van tegels hecht kalk zich het snelst in de voegen. Aangezien wandpanelen geen voegen hebben, zijn deze extra hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn wandpanelen waterbestendig en krasvast, waardoor ze uitermate geschikt zijn in natte ruimtes zoals de badkamer.

Creëer je eigen stijl met wandpanelen

Met wandpanelen creëer je snel en eenvoudig jouw eigen stijl. Je hebt namelijk de keuze uit talloze designs en kleuren. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een print met betonlook, houtlook of trendy metselwerk. Heb je toch niet gevonden wat je zocht? Met Renodeco is het zelfs mogelijk om je eigen foto’s als design te gebruiken. Kortom, je vindt gegarandeerd een product dat volledig past bij jouw interieurstijl en aansluit op jouw wensen.

Bekijk de producten

Zijn de wandpanelen wat voor jou? Bekijk dan deze producten in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.