Mozaïektegels

Mozaïek tegels zijn erg veelzijdig. Wil je graag een retrolook creëren of er juist een speelse draai aan geven door enkel één wand of bepaalde delen te betegelen met mozaïek? Met mozaïek tegels kun je alle kanten uit en creëer je de gewenste uitstraling in iedere ruimte, of dit nu een woonruimte, keuken, badkamer of toilet betreft. Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Saniweb? Bekijk dan hieronder alle producten of gebruik de filters zodat je snel de tegel vindt die helemaal aansluit bij je wensen.

690 producten
690 producten

Houtlook mozaïek: warm en modern

De houtlook zorgt voor een luxe, warme en landelijke sfeer in de ruimte. Het mozaïek patroon voegt daar ook nog een speels effect aan toe. Is dit wat jij zoekt? Ga dan voor houtlook mozaïek. Kies voor een goudbruine tint en creëer een warme, landelijke sfeer of ga juist voor bruingrijze tegels die de betreffende ruimte extra modern en luxe laten ogen.

Het summum van luxe: natuursteen mozaïek

Natuursteen geeft iedere ruimte een zeer luxe uitstraling. Zodra je de ruimte binnenstapt, springt het prachtige natuursteen mozaïek direct in het oog. Tegels met granietlook passen perfect in een moderne ruimte met koele tinten en strakke belijningen, terwijl marmerlook mozaïek goed past bij een warme, landelijke of klassieke ruimte.

Creëer de gewenste uitstraling

Wil jij graag een retro uitstraling in de ruimte? Betegel dan bijvoorbeeld de hele ruimte met een neutrale mozaïek tegel, zoals met een betonlook, natuursteenlook of glanzend mozaïek. Voor een speels effect kun je ook kiezen om bepaalde delen te betegelen met mozaïek, zoals de douchewand, badwand of de wand achter het badkamermeubel of toilet. Je kunt dan voor een drukkere mozaïek tegel gaan, zoals hexagon mozaïek of mix mozaïek. Met mozaïek maak jij iedere ruimte uniek!

Bekijk de producten

Heb jij interesse in mozaïektegels? Saniweb heeft een rijk aanbod: van hout-, beton-, natuursteen- en marmerlook tegels tot aan glanzend, hexagon, uni en mix mozaïek. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.