Betontegels

Betontegels kenmerken zich door de robuuste en stoere uitstraling. De grijzige en koele kleur van betontegels past perfect in een industriële ruimte. Saniweb beschikt over een breed aanbod betontegels in diverse kleuren en afmetingen die geschikt zijn voor zowel woonruimtes als badkamers en toiletten. Zo zit er gegarandeerd een tegel bij die aansluit bij jouw wensen en de betreffende ruimte. Bekijk nu onze ruime collectie betontegels en profiteer van onze scherpe prijzen.

287 producten
287 producten

Betonlook tegels

De betontegels in ons assortiment zijn voornamelijk betonlook tegels. Dit betekent dat de tegel de prachtige, stoere uitstraling heeft van een betonnen tegel, maar de voordelen van een keramische tegel. Een keramische tegel is bijvoorbeeld veel lichter qua gewicht en gemakkelijker in onderhoud dan een echte betonnen tegel.

Verschillende kleuren en afmetingen

Saniweb beschikt over een breed assortiment aan betontegels. Je hebt de keuze uit allerlei warme, natuurlijke kleuren, zoals grijs, antraciet, bruin, wit en zwart. Daarnaast kun je zowel de vloer als de wand van dit type tegel voorzien. Heb je een kleine badkamer? Kies dan voor een wat grotere tegel, zodat de ruimte groter lijkt. Kleine tegels zorgen al snel voor een speelse en soms drukke uitstraling.

Voor iedere ruimte een geschikte tegel

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit betontegels voor iedere ruimte. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en zelfs de badkamer en het toilet. Hierdoor kun je je gehele interieur een stoere look geven.

Bekijk de betontegels in onze webshop

Wil jij jouw badkamer omtoveren tot een stoer en industrieel geheel? Dan zijn betontegels een goede optie! Deze stoere tegels zijn met vrijwel alle kleuren en materialen goed te combineren waardoor je jouw wensen wat betreft de badkamer helemaal kunt doorvoeren. Bekijk ons assortiment en zoek de vloer- of wandtegel uit die bij jouw stijl past. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.