Beton in de badkamer

Beton in de badkamer

2 augustus 2018

Beton is tegenwoordig een hippe toevoeging aan de badkamer. Het materiaal, dat gemaakt is van cement en kunsthars, geeft een natuurlijke, stoere uitstraling aan je sanitaire ruimte. Er zijn een hoop mogelijkheden om deze populaire look in jouw badkamer te halen. Lees hier meer over de betonlook en laat je inspireren!

Betonnen tegels

Ga de uitdaging aan en kies voor een badkamer met betonnen tegels op de vloer en aan de wand. Dit resulteert in een stoere badkamer met een rustige sfeer. Een ruimte waarin je het echte wellnessgevoel krijgt dankzij de rustgevende, donkere tegels. Kies voor lichte meubels om een mooi contrast te creƫren. Geef je badkamer wat kleur door houten accessoires toe te voegen. Is een volledig betonnen badkamer iets te veel naar jouw smaak? Kies dan alleen voor een betonnen vloer of een betonnen douchewand en gebruik aan de rest van de wand een lichte tegel. Dit steekt mooi bij elkaar af.

betonnen tegels
beton tegels

Een betonnen bad

Bij beton hoef je niet alleen te denken aan tegels. Je kunt ook kiezen voor een betonnen meubel, zoals een bad. Dit zorgt voor een Scandinavisch uiterlijk: comfortabel en strak. Combineer dit met een witte wand en de look is af. Als je geen ruimte hebt voor een bad maar wel graag een betonnen meubel wilt, dan is een betonnen wastafel misschien iets voor jou. Hiermee tover je je wastafel om tot een echte eyecatcher. Goudkleurige accenten zoals een gouden kraan zorgen voor een unieke uitstraling. Voeg eventueel een plantje toe voor dat beetje extra kleur.

CONCRETE18080B
Ben Concrete vrijstaand bad 2-persoons 180x82cm beton grijs incl. afvoerplug chroom

Betonnen wastafels en fonteintjes

Naast tegels en baden, zijn er ook wastafels en fonteintjes met beton. Dit laat het meubel meteen stoer en robuust ogen. Een betonnen wastafel is perfect te combineren met hout, zoals een houten onderkast.

betonnen badmeubel
betonnen fonteinmeubel

Bekijk de producten

Wil je een natuurlijke, stoere badkamer die op ieder moment van de dag rust en comfort biedt? Bekijk dan de betonnen producten op onze webshop en creƫer een badkamer die volledig voldoet aan jouw smaak en wensen! Bovendien profiteer je bij Saniweb van de scherpste prijs en je kiest zelf jouw bezorgmoment uit.

2 augustus 2018 | Categorieƫn: Industrieel, Badkamer, Kleurinspiratie

Bijpassende producten

Ben Concrete Bad Vrijstaand 180x80 cm Beton Grijs
Ben Concrete vrijstaand bad 2-persoons 180x82cm beton grijs incl. afvoerplug chroom
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 4.099,00
prijs 3.279,20
clock Leverbaar
Thebalux Beton Round 2 Opzetkom 44 cm Beton Donkergrijs
Thebalux Beton Round 2 Opzetkom 44 cm Beton Donkergrijs
Adviesprijs 594,00
prijs 469,26
clock Leverbaar
Acquabella Base Douchevloer Beton 90x100x3 cm Cemento
Acquabella Base Douchevloer Beton 90x100x3 cm Cemento
star star star star star star star star star star 3 reviews
Adviesprijs 834,00
prijs 799,73
clock Leverbaar
Saqu Gaia meubelset 80cm met Betonnen wastafel en 2 lades Bardolino Eiken
Saqu Gaia badmeubelset 80x52cm Bardolino Eiken greeploos met betonnen wastafel
star star star star star star star star star star 77 reviews
Adviesprijs 2.488,00
prijs 1.324,99
clock Leverbaar