Industriële badkamer

Industriële badkamer

Een industriële badkamer heeft robuuste en stoere kenmerken. Deze stijl badkamer kenmerkt zich door moderne vormen te combineren met onbewerkte materialen, zoals hout bijvoorbeeld. Benieuwd of deze badkamerstijl bij jou past? Graag vertellen wij je meer over de kenmerken, zodat je alles te weten komt om een goed beeld te krijgen van deze stoere badkamerstijl.

Onbewerkte materialen

In industriële badkamers wordt vaak gebruik gemaakt van onbewerkte materialen.Deze worden gecombineerd met moderne vormen zoals vierkanten design kranen. Wil jij liever een warme industriële badkamer? Kies dan voor houten materialen. Ook kun je een koele sfeer creëren door bijvoorbeeld beton in de badkamer te integreren. Door creatief om te gaan met verschillende materialen zoals hout, beton, RVS, staal en stof kun je zowel een warme als een koele industriële badkamersfeer creëren.

Grijstinten voor een stoere look

Als het gaat om de kleur, zul je veel grijstinten terugzien in een industriële badkamer. Deze kleur geeft de badkamer al snel een stoere uitstraling. Bovendien kan deze kleur gemakkelijk gecombineerd worden met andere kleuren en materialen, waardoor je jouw industriële badkamer helemaal naar eigen smaak kan inrichten!

Sanitair met een industriële look

Wil jij echt dat jouw badkamer helemaal een industriële uitstraling krijgt? Zorg er dan voor dat het sanitair hier ook op aansluit. Dit kun je doen door bijvoorbeeld voor sanitair te kiezen met een vierkant design of robuuste vormen. Wil je graag een bad met een industriële stijl? Kies dan voor een bad met meer hoekige afwerkingen in plaats van ronde. Voor een meer klassieke uitstraling in de industriële stijl kun je kiezen voor ronde vormen, maar met een strakke en robuuste afwerking. Ook een voorbeeld waar je aan kan denken is RVS brushed nickel kranen in combinatie met een betonnen wastafel en zwarte toiletrolhouders. Zo maak je je industriële badkamer met bijpassend sanitair helemaal af.

Bekijk onze industriële badkamers

Ben jij op zoek naar een industriële badkamer? Bekijk dan de producten van Saniweb! Ons assortiment biedt volop keuze als het gaat om deze badkamerstijl. Door de veelzijdigheid kan jij je industriële badkamer helemaal naar je eigen smaak inrichten! Bekijk de producten in onze webshop en krijg een beeld van de mogelijkheden waar jij uit kan kiezen.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Vraag jouw prijs op