Douches

Aangezien je dagelijks onder de douche staat, is het hebben van een fijne douchekop een prettige luxe. Waar de één houdt van een grote regendouche, geeft de ander juist de voorkeur aan een hardere straal. Het assortiment van Saniweb is daarom gevarieerd, met genoeg keuze voor iedereen.

2000 producten
2000 producten

Verschillende soorten douchekoppen

Op het gebied van douchekoppen is er veel om uit te kiezen. Saniweb heeft een breed aanbod, van een basis handdouche tot een luxe hoofddouche. Wat jij de fijnste manier vindt om te douchen is namelijk heel persoonlijk. Het assortiment bevat zowel losse douchekoppen waarmee je jezelf eenvoudig af kunt spoelen, als douchekoppen die vast worden gezet. Door te kiezen voor een grotere of kleinere douchekop beïnvloed je de straal die zachter en harder wordt. Een regendouche met grote kop is heerlijk rustgevend, terwijl een compactere straal het uitspoelen van je haar gemakkelijker maakt. Heb je het water liever van meerdere kanten voor het ultieme relaxmoment, kijk dan eens naar de zijdouches die je extra kunt plaatsen.

De mogelijkheden van een goede douchekop

Wanneer je niet kunt kiezen voor slechts één soort straal, is het ook mogelijk om voor een douchekop met meerdere standen te kiezen. Dit is handig voor wie een wisselende voorkeur heeft, maar ook voor huishoudens waarin meerdere mensen de douche gebruiken. Wanneer je graag wat milieuvriendelijker leeft, zijn de waterbesparende douchekoppen een mooie optie. Hiermee bespaar je meerdere liters water per minuut, wat bij een regelmatige douchebeurt dus al snel oploopt.