Handdoekradiator

Een handdoekradiator is multifunctioneel en daardoor een fijne toevoeging aan iedere badkamer. Naast het grote voordeel dat je altijd een heerlijke warme handdoek hebt wanneer je uit de douche of het bad stapt, zorgt de handdoekradiator er namelijk ook voor dat de rest van de badkamer lekker warm is.

Tip: Advies over radiatoren

593 producten
593 producten

De voordelen van een handdoekradiator

Het voordeel van een handdoekradiator is dat deze zowel je handdoeken als je badkamer verwarmt. Hierdoor biedt de verwarming extra comfort. Ook zijn handdoekradiatoren in veel verschillende ontwerpen verkrijgbaar, waardoor deze een mooie aanvulling kunnen vormen op je badkamer. Een handdoekradiator staat mooi in zowel een traditionele als een moderne badkamer. Met hiernaast ook verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur, kun je kiezen voor een model dat in de ruimte opgaat of juist voor een echte eyecatcher.

Waar dien je op te letten bij de aanschaf van een handdoekradiator?

Bij de aanschaf van een handdoekradiator zijn verschillende zaken van belang. Dit zijn de ruimte die je beschikbaar hebt voor de radiator en de grootte van je badkamer. Zowel de hoogte als de breedte is verschillend per model, waardoor je voor vrijwel iedere badkamer een passende handdoekradiator kunt vinden. Door hierin te variëren, bepaal je ook hoeveel handdoeken je tegelijk kunt verwarmen. Heb je geen plek voor een breder ontwerp, ga dan bijvoorbeeld juist de hoogte in. Hiernaast is de warmteafgifte wisselend per radiator. Hoe groter de badkamer, hoe belangrijker deze afgifte is. Door dit mee te nemen in je beslissing voorkom je dat de radiator de ruimte niet goed verwarmd krijgt.