Spiegelverwarming

Met spiegelverwarming ben je er zeker van dat je na het douchen meteen in je spiegel kunt kijken. Vaak beslaat de spiegel in je badkamer zodra je aan het douchen bent en moet je de condens eerst wegvegen voordat je iets kunt zien. En zelfs dan kan de condens nog snel terugkomen als het nog vochtig is in de badkamer. Maar met spiegelverwarming is dat verleden tijd! Saniweb heeft verschillende maten spiegelverwarmingen. Lees hier verder.

9 producten
9 producten

Wat zijn de voordelen van spiegelverwarming?

Als je net uit de douche stapt en je wilt graag je make-up doen of je haar föhnen, moet je vaak eerst het condens van de spiegel vegen. Soms wil het vrij snel daarna nog terugkomen. Met een spiegelverwarming heb je daar geen last meer van. Je kunt meteen je haar en make-up doen zodra je uit de douche stapt en je hoeft niet meer te wachten totdat de spiegel weer schoon is. Daarnaast is een spiegelverwarming erg betaalbaar, gaat zeer lang mee en is ook nog eens energiezuinig.

Spiegelverwarming: zo werkt het

De spiegelverwarming is een zelfklevende mat die je achter je spiegel plaatst. Die mat verwarmt de spiegel terwijl jij aan het douchen bent of een bad neemt bijvoorbeeld. De elektriciteit wordt omgezet in warmte. Je kunt de spiegelverwarming zelf aansluiten of door een professional laten doen. Het vergt namelijk enigszins technische kennis.

Wanneer kun je een spiegelverwarming gebruiken?

Bij het aanschaffen van een spiegelverwarming is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Een spiegelverwarming is namelijk niet voor iedere spiegel geschikt. Zo kun je bijvoorbeeld geen spiegelverwarming gebruiken achter een spiegelkast. Daarnaast is het ook belangrijk eerst je spiegel op te meten zodat je precies weet welke maat mat je nodig hebt.

Bekijk de producten

Wil je graag het assortiment spiegelverwarmingen bekijken? Je vindt het hele aanbod op onze webshop. Heb je de juiste mat gevonden? Je bestelt de verwarming makkelijk en snel via onze webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.