Designradiator

Een designradiator is meer dan enkel een praktisch hulpmiddel om je ruimte te verwarmen. Deze verwarming onderscheidt zich namelijk van de massa omdat het over een prachtig design beschikt. Door te kiezen voor een designradiator in de badkamer krijgt de ruimte direct een elegante en luxe uitstraling. Kies de designradiator die past bij jouw badkamerstijl en -kleuren en maak de ruimte helemaal compleet. De designradiatoren van Saniweb staan niet alleen prachtig in de badkamer, maar zijn ook in andere ruimtes te plaatsen. Ben je benieuwd naar het assortiment designradiatoren van Saniweb? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop.

Tips: Advies over radiatoren | Vasco designradiator

Populaire kleuren: Designradiator zwart | Designradiator wit

7875 producten
7875 producten

Een radiator die gezien mag worden

Een designradiator is veel meer dan alleen een verwarming. Het is namelijk niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. In het assortiment van Saniweb vind je designradiatoren die uit een rechthoekig en strak oppervlak bestaan, maar ook exemplaren met een speelse uitstraling. Hierdoor is het mogelijk om met de radiator het design af te stemmen op de rest van je inrichting. Durf je design verwarming daarom ook tegen een wand in het zicht te hangen. Je zal zien dat dit ook heel stijlvol kan staan.

Designradiatoren in iedere stijl

Bij Saniweb heb je de keuze uit diverse soorten designradiatoren die jouw ruimte verwarmen. Voor iedere badkamerstijl en -kleur is een geschikt model te vinden. Kies jij voor een tijdloze, moderne radiator in de kleur wit of ga je voor een zwarte designradiator? Naast de kleur heb je ook de keuze uit een verticaal of horizontaal model. In de moderne badkamer wordt steeds vaker gekozen voor een verticale designradiator. Niet alleen het design, maar ook de functionaliteit verschilt per radiator. De radiatoren hebben verschillende vermogens. Zo heeft een radiator in een kleine badkamer minder vermogen nodig dan een verwarming in een grote ruimte. Ook zijn er radiatoren die het verwarmen van je handdoeken gemakkelijk maken. Deze zijn ontzettend handig in de badkamer omdat je hiermee zowel je handdoek als de badkamer zelf op temperatuur krijgt. Bij Saniweb is de designradiator elektrisch of voorzien van een centrale verwarming en te plaatsen in iedere ruimte in huis.

Bekijk onze producten

Wil je een designradiator kopen of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. In de webshop vind je designradiatoren in diverse kleuren, formaten en stijlen. Bekijk de radiatoren in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs en een snelle levering. Heb je vragen of hulp nodig bij jouw keuze? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.