Designradiator

Met een design radiator creëer je niet alleen een warme badkamer, maar ook een luxe uitstraling in de ruimte. Een design radiator in de badkamer is namelijk meer dan enkel een praktisch hulpmiddel om je ruimte te verwarmen. Deze verwarming onderscheidt zich van een standaard radiator omdat het over een prachtig design beschikt. Dankzij het ruime assortiment van Saniweb kies je eenvoudig een design radiator die past bij jouw badkamerstijl en -kleuren. De design radiatoren van Saniweb staan niet alleen prachtig in de badkamer, maar zijn ook in andere ruimtes te plaatsen. Dus zowel voor een design radiator in de keuken als badkamer ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan hieronder de producten en ontdek de voordelen van een design radiator.

Tips: Advies over radiatoren | Vasco designradiator

Populaire kleuren: Designradiator zwart | Designradiator wit

7875 producten
7875 producten

Design radiatoren in diverse stijlen

Een design radiator is veel meer dan alleen een verwarming. Deze radiatoren zijn namelijk verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en designs. Hierdoor laat je de verwarming volledig aansluiten bij de rest van je interieur. Voorheen werden er bijvoorbeeld enkel radiatoren ontworpen die uit een rechthoekig en strak oppervlak bestaan. Tegenwoordig vind je ook exemplaren met een speelse uitstraling. Kies je voor een unieke kleur of een opvallend design? Durf de design radiator dan ook tegen een wand in het zicht te hangen. Je zult zien dat jouw design radiator nu ook als stijlvolle eyecatcher in de ruimte dient. Houd je van een moderne badkamerstijl? Kies dan voor een strakke design radiator in wit of zwart. Heb je liever een stoere uitstraling zoals in de industriële badkamer? Overweeg dan een mat zwarte radiator. Naast de keuze uit diverse kleuren en designs heb je ook de keuze uit een verticaal of horizontaal model. In de moderne badkamer wordt vaak gekozen voor een verticale design radiator. Deze verticale design radiatoren beschikken vaak ook over horizontale speciale rekjes waaraan je jouw handdoeken kunt laten drogen.

Advies voor jouw design radiator

Radiatoren hebben verschillende vermogens, waardoor niet iedere radiator geschikt is voor jouw badkamer. Om erachter te komen welke radiator geschikt is voor jouw badkamer, dien je het aantal kubieke meters van de ruimte te weten. Een radiator in een kleine badkamer heeft namelijk minder vermogen nodig dan een verwarming in een grote ruimte. Het minimum aantal vermogen wat de radiator nodig heeft bereken je door de kubieke meters (lengte x breedte x hoogte) te vermenigvuldigen met 93. Dit is het aantal Watt dat je nodig hebt om jouw badkamer 24°C te laten worden. Daarnaast is het slim om na te denken over de locatie van de radiator. Het slimste is om de radiator op de koudste muur te plaatsen. Hierdoor ontstaan er geen grote temperatuurverschillen in de ruimte. In veel gevallen is dit de muur die direct leidt naar buiten. Ben je van plan om jouw radiator tegen een buitenmuur te plaatsen? Zorg er dan voor dat de achterwand goed geïsoleerd is om warmteverlies door de koude achterwand te voorkomen. Zorg er daarnaast voor dat de radiator minimaal 3-5 cm van het muuroppervlak en 10-15 cm boven de vloer wordt geplaatst. Hierdoor kan de lucht beter circuleren rondom de radiator.

Inspiratie opdoen of advies ontvangen voor design radiatoren?

Wil je een design radiator kopen of wil je meer inspiratie opdoen? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Bekijk de radiatoren in de webshop van Saniweb en profiteer direct van een uitgebreid assortiment, een scherpe prijs en een snelle levering. Wil je meer advies ontvangen voor het kiezen van een radiator? Lees dan de radiator adviespagina van Saniweb en ontdek de handigste tips. Heb je specifieke vragen of hulp nodig bij jouw keuze? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.