Designradiator

Een designradiator is zoveel meer dan een praktisch hulpmiddel om je ruimte te verwarmen. Een designradiator kan een ware aanvulling zijn op je ruimte en deze echt compleet maken. De exemplaren van Saniweb staan dan ook niet alleen prachtig in de badkamer, maar zijn ook in andere ruimtes te plaatsen.

Tip: Advies over radiatoren

8031 producten
8031 producten

De designradiator mag gezien worden

Tegenwoordig is een radiator veel meer dan het standaard model dat vroeger onder ieder raam stond. Een designradiator is namelijk niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Zo zijn er modellen die uit een rechthoekig en strak oppervlak bestaan, maar ook exemplaren met een speelse uitstraling. Hierdoor is het mogelijk om de radiator af te stemmen op de rest van je inrichting. Durf je radiator daarom ook tegen een wand in het zicht te hangen. Je zal zien dat dit ook heel stijlvol kan staan.

De verschillende designradiatoren

Wanneer je een designradiator aanschaft, heb je de keuze uit veel radiatoren voor het verwarmen van je ruimte. Maar er zijn ook radiatoren die het verwarmen van je handdoeken gemakkelijk maken. Deze zijn ontzettend handig in de badkamer omdat je hiermee zowel je handdoek als de badkamer zelf op temperatuur krijgt. De designradiatoren voor het verwarmen van je ruimte zijn in iedere kamer in huis te plaatsen.