Paneelradiator

Een paneelradiator is een van de meest gebruikte radiatoren in het huishouden. De radiator is makkelijk te plaatsen in huis, zowel in de woonkamer als badkamer. De paneelradiator is een verwarming die bestaat uit panelen en convectoren. Zo ben je gegarandeerd van een heerlijk warme badkamer als je net de douche uit stapt of ‘s ochtends de badkamer inloopt. Bij Saniweb is er een breed assortiment aan paneelradiatoren waardoor je er vrijwel altijd een zal vinden die aan jouw wensen voldoet. Je behoudt hoe dan ook de strakke uitstraling in de badkamer door de verfijnde ontwerpen. Benieuwd naar de collectie paneelradiatoren? Lees hier dan verder.

Tip: Advies over radiatoren

5443 producten
5443 producten

Waar moet je op letten?

Bij het aanschaffen van een paneelradiator moet je op verschillende aspecten letten. Ten eerste is het belangrijk te kijken welk vermogen je nodig hebt en welk vermogen de radiator heeft. Een paneelradiator wordt gekenmerkt door een bepaald type: 10, 11, 20, 21, 22 of 33. Dit typenummer verwijst naar het aantal panelen en convectoren. Waarbij het eerst nummer naar het aantal panelen verwijst en het tweede naar de convectoren. Hoe hoger het type, hoe meer warmte de radiator zal afgeven en hoe meer het vermogen is van de paneelradiator. Wil jij graag in een mum van tijd een zeer warme badkamer? Dan is de beste optie om voor een type 21, 22 of 33 te gaan. Zo ben je er zeker van dat je in een heerlijk warme badkamer stapt.

Soorten paneelradiatoren

Wil je graag een strakke uitstraling behouden in je badkamer? Met een paneelradiator ben je daar nog steeds verzekerd van. Het moderne uiterlijk van de radiator heeft geen franjes, maar is juist mooi strak en stijlvol. Dit maakt het paneel zeer tijdloos waardoor het uiterlijk lang mee kan gaan in je badkamer, welke stijl je ook hebt.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de paneelradiatoren van Saniweb? Bekijk de producten in onze webshop. Heb je gevonden wat je zocht? Je bestelt het product eenvoudig en snel online. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.