Radiatorkraan

De radiatorkraan zorgt voor de regulering van de aanvoer van het warme water naar de radiator. Als je een radiator in jouw badkamer hebt, is de radiatorkraan een onmisbaar onderdeel. Saniweb heeft een uitgebreid assortiment met verschillende modellen. Hier vind je altijd de juiste radiatorkraan voor jouw radiator. Bekijk de producten hier.
103 producten
103 producten

Wat is een radiatorkraan?

Een radiatorkraan is een essentieel onderdeel van de radiator. Met deze kraan reguleer je de toevoer van het hete water naar de radiator en bepaal je zo de temperatuur. Dit gebeurt met behulp van de thermostaat, die voor de aanvoer van heet water zorgt. Bij het kiezen van een radiatorkraan is het altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met de radiator. Veel modellen zijn niet universeel en daarom dus niet toepasbaar op iedere radiator. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, die afhankelijk van de indeling van jouw badkamer en de aansluiting van de radiator en thermostaat, wel of niet geschikt zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld rechte modellen en modellen met een bocht verkrijgbaar. Bij Saniweb heb je de keuze uit een breed assortiment.

Radiatorkranen en toebehoren

Naast radiatorkranen vind je hier ook alle toebehoren van de kraan. Van voetventiel tot hoekstopkraan en van aansluithaken tot middenstukken, bij Saniweb vind je alle benodigde onderdelen. Let bij het aanschaffen van deze losse delen wel goed op de modellen en formaten, zodat je er zeker van bent dat het onderdeel ook toepasbaar is op jouw radiatorkraan.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de collectie radiatorkranen? Bekijk de producten dan in de webshop van Saniweb. Hier krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden en zoek je met behulp van de filters gemakkelijk naar een specifiek product. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.