Saniweb zoekt badkamerinstallateurs

Saniweb is vanwege het succes van onze webshop op zoek naar zelfstandig installateurs voor het plaatsen van badkamers.

Heb je minimaal twee jaar ervaring met het installeren van sanitair, is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit voor u ook vanzelfsprekend en spreekt u goed Nederlands? Neem dan snel contact met ons op.

Badkamer installateurs gezocht

Voordelen

Het gaat bij onze opdrachten meestal om het plaatsen van een middelgrote tot grote badkamer en toiletruimtes. Een montageopdracht wordt door ons aangenomen en berekend en vervolgens aan u aangeboden. Als badkamerinstallateur van Saniweb kunt u rekenen op zo’n 10 tot 30 badkamers per jaar, afhankelijk van uw wensen en planning. Hierbij werkt u op commissiebasis. Aan de samenwerking met Saniweb zijn voor u verder geen kosten verbonden.

Criteria

Als badkamerinstallateur van Saniweb dient u te beschikken over minimaal twee jaar ervaring met het installeren van badkamers en sanitair. Ook is voldoende kennis van de Nederlandse taal vereist zodat u goed met de klant kunt communiceren. Wij bekijken verder graag een aantal door u opgeleverde projecten om te beoordelen of u hetzelfde kwaliteitsniveau hanteert als Saniweb.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met [email protected]

Ben Lavion verhoogde wastafelkraan