Ligbad

Een goed ligbad voorziet jou op ieder gewenst moment van een heerlijk rustmomentje voor jezelf. Met de keuze uit verschillende modellen is er voor iedere badkamer en elke persoonlijke wens een perfect ligbad te vinden. Ervaar ook de luxe van een stijlvol en comfortabel bad van Saniweb.

Populaire maten: 170x70cm | 170x80cm | 180x80cm | 180x90cm | 190x90cm | 200x90cm

820 producten
820 producten

Een ligbad voor ultieme ontspanning

Na een lange werkdag of drukke week is niets lekkerder dan even je hoofd leegmaken en tot rust komen. De combinatie van een stijlvol ligbad, het warme water en het heerlijk geurende sop is dan genoeg voor een perfecte ochtend, middag of avond. Het aanbod van Saniweb bestaat uit verschillende van zulke stijlvolle ligbaden. Met voldoende ruimte om lekker in weg te zakken of al je verzorgingsproducten kwijt te kunnen ben je altijd klaar voor een moment voor jezelf. Zo begin je rustig aan je dag of sluit je deze juist ongestoord af.

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een ligbad?

Wanneer je een ligbad kiest, is het belangrijk om rekening te houden met je badkamer en je persoonlijke voorkeuren. Met de keuze uit verschillende modellen is het eenvoudig om een bad te vinden dat goed in de beschikbare ruimte past. Zo zijn er ook ruimtebesparende hoekbaden. Hiernaast doet het ontwerp van een rond, strak of traditioneel ligbad veel voor de uitstraling van je badkamer. Maar denk ook eens aan de gebruikers. Voor lange mensen is een groter ligbad bijvoorbeeld ideaal, zodat je lichaam wel volledig bedekt wordt met water.