Vloertegels in alle soorten en maten

Vloertegels in alle soorten en maten

9 maart 2018

Saniweb heeft elke vloertegel die je zoekt. Vloertegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Het brede assortiment van Saniweb biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor het juiste formaat, de mooiste kleur en het meest geschikte materiaal voor jouw ruimte.

vloertegel natuursteen
Portugese vloertegels

Ons ruime assortiment vloertegels

Er zijn veel verschillende soorten vloertegels. Kleine of grote tegels, mat of glanzend, tegels zijn er in vele varianten. Saniweb helpt je graag verder met je keuze van de juiste vloertegels en hebben een aantal factoren waar je op kunt letten op een rijtje gezet.

Materiaal

De eerste keuze die je kunt maken is het materiaal van de vloertegels. De keuze hiervan is afhankelijk van waarvoor je de tegels wilt gebruiken. In de badkamer is een ongeglazuurde steen bijvoorbeeld handig, omdat je hier minder snel over uitglijdt. In meer of mindere mate zijn de verschillende materialen zoals natuursteen en keramiek makkelijk in onderhoud, krasbestendig of vlekgevoelig. Als je kiest voor natuursteen is het belangrijk dat de tegels geïmpregneerd zijn tegen vocht. Keramische tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend.

keramisch parket
vloertegel bruin

Kleuren

In de meeste badkamers vind je de kleuren wit en grijs terug. Wil je eens wat anders? De collectie van Saniweb bestaat uit meer tinten waaronder beige, blauw en bruin. Ook de donkere tegel is tegenwoordig heel populair. De kleur van de vloertegels is zeer bepalend voor de uitstraling en stijl van je badkamer. Onze tip is om contrasterende kleuren te gebruiken. De ruimte oogt al snel lichter als je kiest voor donkere vloertegels in combinatie met lichte wandtegels.

Afmetingen

De grootte van de vloertegel bepaalt hoe groot of klein een ruimte optisch lijkt. Je laat je ruimte groter lijken door voor grote tegels te kiezen. Wil je daarnaast een speels effect creëeren? Combineer dan grote tegels met kleine tegels.

beton vloertegel

Bekijk alle vloertegels

Ben je op zoek naar stijlvolle en praktische vloertegels? Laat je inspireren door alle vloertegels op onze webshop! Kies hieronder de categorie die je aanspreekt en gebruik filter aan de linkerzijde op vloertegels. Hierdoor krijg je precies de tegels te zien die voldoen aan jouw persoonlijke voorkeur en eisen.

9 maart 2018 | Categorieën: Tegelinspiratie