Moderne badkamer

Moderne badkamer

Hoe herken je een moderne badkamer? Een eigentijds uitstraling, rustig kleurgebruik en modern comfort. Veel mensen voelen zich prettig in een moderne badkamer doordat de strakke lijnen en het gebrek aan tierlantijntjes een sfeer creëert waarin ze helemaal tot rust kunnen komen. De strakke lijnen en weinig accessoires zorgen bovendien voor een ruimtelijk effect waardoor je badkamer een stuk groter lijkt. We vertellen je hier meer over het kleurgebruik, materiaalkeuze en modern comfort van de moderne badkamer.

Rustig kleurgebruik

Bij een moderne badkamer worden rustige kleuren gebruikt. Wit, grijstinten of zelfs zwart zijn kleuren die vaak domineren. Wanneer er een fellere kleur gebruikt wordt, is dit meestal één accentkleur. Misschien lijkt dit saai, maar het is vooral het sobere kleurgebruik wat ervoor zorgt dat de badkamer een rustige uitstraling krijgt zodat jij helemaal tot ontspanning komt.

Materiaalkeuze

De materialen in een moderne badkamer zijn er, net als het kleurgebruik, op gericht om de badkamer een rustige uitstraling en strakke lijnen te geven. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een betonnen vloer of een gietvloer. Grote tegels zorgen voor hetzelfde ruimtelijke effect. Om de uitstraling van de accessoires rustig te houden, kun je het beste chromen of RVS producten kiezen.

Modern comfort

Een moderne badkamer kenmerkt zich ook door luxe en modern comfort. Dit kunnen kleine elementen zijn zoals een regendouche of spiegelverwarming, maar ook grote elementen zoals een dubbele wastafel of een whirlpool. Het is maar net waar je badkamer en je budget zich voor leent. Ook onderdelen zoals een glazen douchedeur of een designradiator kunnen zorgen voor een moderne en luxe uitstraling van de badkamer. En natuurlijk mag een inloopdouche met een strakke douchevloer niet ontbreken in een moderne badkamer.

Bekijk onze producten

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag zelf een moderne badkamer inrichten? Kijk dan verder op onze webshop. Veel van onze producten passen perfect in een moderne badkamer. Bij Saniweb profiteer je bovendien altijd van de scherpste prijzen én worden je producten gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-) op een door jou gekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op