Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Landelijke badkamers staan bekend om hun warme sfeer. Om deze reden is een landelijke badkamer de ideale ruimte om jezelf even helemaal te kunnen ontspannen. Ben je benieuwd of deze badkamerstijl iets voor jou is? Wij vertellen je graag meer over de kenmerken, zodat je een goed beeld kunt vormen van deze prachtige landelijke badkamers.

Warme kleuren

De uitstraling van een badkamer wordt grotendeels bepaald door de kleuren die gebruikt worden. Om een landelijke badkamer daadwerkelijk een landelijke sfeer te laten ademen, worden vaak warme kleuren gebruikt, zoals bruin, beige en donkere grijstinten. Deze kleuren komen onder andere terug in de badmeubels, accessoires en designradiatoren.

Natuurlijke materialen

In een landelijke badkamer is hout een veel voorkomend materiaal. Hout geeft een ruimte direct een warm aanzien. Daarom mogen houten meubels en accessoires niet ontbreken in een landelijke badkamer. Een houten vloer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wist je dat er zelfs tegelvloeren met een houtlook bestaan? Hiermee geniet je van de praktische voordelen van tegels en tegelijkertijd van de warme uitstraling van hout: ideaal voor in een landelijke badkamer!

Landelijk sanitair

Om de ultieme landelijke uitstraling te creëren, is het van belang dat je het juiste sanitair kiest. Wat dacht je van een stijlvol ligbad op pootjes en sierlijke kranen? Wanneer je de voorkeur geeft aan een modern-landelijke badkamer is een ovalen vrijstaand ligbad een goede keuze. In combinatie met dezelfde stijl waskommen, bijvoorbeeld op een houten dressoir, straalt je badkamer als snel een echte eenheid uit. Sfeervolle accessoires, zoals kaarsen, schilderijtjes, een houten badplank en rieten opbergmanden, maken het landelijke plaatje vervolgens compleet.

Bekijk onze landelijke badkamers

Wil jij je woning voorzien van een landelijke badkamer? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres! Ons assortiment biedt namelijk volop keuze als het gaat om deze badkamerstijl. Zo beschikken we onder andere over unieke landelijke badkamercollecties van Van Heck en prachtige meubels van Teak & Living. Bekijk nu de producten in onze webshop en krijg direct een goed beeld van de mogelijkheden!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Vraag jouw prijs op