Horeca tegels

Horeca tegels

16 februari 2018

Heb je een eigen (horeca)bedrijf en ben je op zoek naar bijzondere tegels waarmee je de ruimte mooi kan aankleden? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Saniweb. Saniweb heeft namelijk bijzondere horeca tegels in het assortiment die direct de aandacht trekken. En dat is uiteraard wat iedere (horeca)ondernemer wilt.

betonlook tegel
grijze vloertegel

Tegels voor een bijzondere uitstraling

Als horeca ondernemer wil je natuurlijk zo veel mogelijk klanten naar binnen halen. De uitstraling van de zaak is dan erg van belang. En aangezien tegels voor een groot gedeelte de sfeer van de ruimte bepalen, raden wij je aan om op zoek te gaan naar passende tegels die aansluiten bij wat je als bedrijf wilt uitstralen. Hieronder hebben wij een aantal sferen voor jou op een rijtje gezet:

  • Chique en rust

    Heb je een chique zaak en wil je graag rust uitstralen? Dan raden wij je aan om voor uni tegels te kiezen. Uni tegels hebben een neutrale kleur en stralen hierdoor eenheid en kalmte uit. Bovendien zijn deze tegels heel gemakkelijk te combineren met alle materialen.

  • Buitenlandse sferen

    Serveer jij buitenlands eten? Of wil je graag dat je klanten het gevoel krijgen alsof ze op vakantie zijn wanneer ze bij jou op bezoek zijn? Dan adviseren wij om te kiezen voor Spaanse of Portugese tegels. Spaanse tegels zijn vaak wat grilliger van vorm en zien er daardoor erg authentiek uit. Portugese tegels hebben een prachtig printje in allerlei kleuren. Combineer deze type tegels met elkaar en je krijgt een bijzonder effect.

  • Echte eyecatchers

    Wil je graag iets unieks toevoegen aan de betreffende ruimte? Bekijk dan eens onze metrotegels of hexagon tegels. Deze twee type tegels trekken direct de aandacht en zijn uitermate geschikt om bepaalde onderdelen uit je zaak extra uit te lichten. Overweeg bijvoorbeeld om de balie te betegelen met hexagon, onze bijzondere zeshoekige tegeltjes. In de keuken kunnen metrotegels super mooi tot hun recht komen. Alles is mogelijk!

baksteenlook tegel

Ben jij op zoek naar tegels voor zakelijk gebruik?

Het assortiment tegels bij Saniweb is zeer groot waardoor je ongetwijfeld de juiste tegel vindt waarnaar je op zoek bent. Of dit nu voor je horeca zaak is, of voor een andere onderneming. Graag verwijzen we je ook naar Saniweb zakelijk zodat we je extra goed van dienst kunnen zijn.

16 februari 2018 | Categorieën: Tegelinspiratie