Portugese tegels

Portugese tegels, ook wel cementtegels genoemd, zijn een aanrader als je je badkamer of toilet op een originele en eigen manier aan wilt kleden. De vaak eeuwenoude patronen die de tegels sieren, kun je helemaal naar eigen wens op allerlei manier met elkaar combineren. Zo creëer je je eigen unieke badkamervloer- of wand. Je kunt kiezen voor verschillende vrolijke en felle kleuren bij elkaar of juist voor de authentieke, verouderde look. Met Portugese tegels waan je je vanzelf in een zuidelijk, warm land. Om blij van te worden!

304 producten
304 producten

Welke sfeer kies je?

Je kunt bij Saniweb terecht voor Portugese tegels in verschillende kleuren en sferen. Houd je van scherpe contrasten en een vrolijke sfeer? Kies dan bijvoorbeeld voor tegels met felle kleuren en patronen die bij elkaar afsteken, zoals zwart of blauw op wit. Voor een rustige en nostalgische sfeer zijn er tegels met vervaagde patronen voor een oude look. Je krijgt het gevoel dat je je zomaar in een charmante, eeuwenoude badkamer bevindt!

Alle combinaties mogelijk

Het leuke van Portugese tegels is dat je eindeloos kunt combineren. Voor een mooi contrast kun je bijvoorbeeld een effen betegelde muur combineren met een vloer van Portugese tegels. Of je bekleedt een deel van je badkamer met Portugese tegels, bijvoorbeeld de doucheruimte of de wand bij je wastafel, om een accent te leggen. Daarnaast kun je bij Saniweb kiezen voor een samenstelling van bijpassende tegels die per vierkante meter geleverd wordt of je maakt zelf een selectie.

Wees creatief met Portugese tegels

Kies je voor zuidelijke sferen in je badkamer, dan kun je eindeloos combineren met deze Portugese tegels. Bekijk het assortiment bij Saniweb en maak je eigen unieke ontwerp. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.