Portugese tegels

Portugese tegels in je badkamer of toilet zorgen voor een originele en unieke look van de ruimte. Deze kleurrijke Portugese tegeltjes kenmerken zich door creatieve patronen in natuurlijke tinten. Gebruik je eigen creativiteit en maak een badkamervloer- of wand van een en dezelfde tegel of mix verschillende patronen door elkaar. Een ding is zeker: met Portugese tegels krijgt de ruimte kleur en levendigheid.

225 producten
225 producten

Bepaal de sfeer

Portugese vloer- en wandtegels vind je in diverse motieven in veelal natuurlijke tinten. Portugese tegels in zwart en wit zijn een bekende combinatie, maar ook tinten als grijs, bruin, antraciet, brons en goud horen bij de mediterrane sfeer. Ben je op zoek naar een frisse, felle kleur? Dan zijn blauwe Portugese tegels een mogelijkheid voor jouw woonruimte. Houd je van scherpe contrasten en een vrolijke sfeer? Kies dan voor tegels met contrasterende kleuren zoals zwart of blauw op wit. Voor een rustige en authentieke sfeer zijn er tegels met vervaagde patronen voor een antieke look.

Alle combinaties mogelijk

Het leuke van deze kleurrijke tegels is dat je eindeloos kunt combineren. Voor een mooi contrast kun je bijvoorbeeld effen wandtegels combineren met een Portugese tegelvloer. Of je bekleedt een deel van je badkamer met Portugese wandtegels, bijvoorbeeld de doucheruimte of de wand bij je wastafel, om een accent te leggen. Daarnaast kun je bij Saniweb kiezen voor een samenstelling van bijpassende Portugese tegels die per vierkante meter geleverd worden of je maakt zelf een selectie van verschillende tegels.

Wees creatief met Portugese tegels

Ben je van plan Portugese tegels te kopen? Bekijk dan onze ruime collectie Portugese wand- en vloertegels in de webshop. Je kunt eindeloos combineren met kleuren en patronen en je eigen unieke ontwerp maken. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.