Spaanse tegels

Spaanse tegels voor de vloer of wand geven je badkamer of toilet een geheel eigen sfeer. De vrolijke kleuren en de levendigheid van de Spaanse cultuur vind je terug in de mooie Spaanse tegels. Houd je van warme sferen en een speelse vormgeving? Bekijk dan eens het assortiment Spaanse tegels van Saniweb.

277 producten
277 producten

Wat zijn Spaanse tegels?

Spaanse tegels bepalen de uitstraling van je badkamer of toilet. In tegenstelling tot strak afgezaagde tegels, zijn Spaanse tegels door het specifieke bakproces grilliger van vorm en zijn ze voorzien van mooie kleurnuances. Deze specifieke kenmerken zorgen voor een authentieke sfeer.

Vloer of wand, het kan allebei

Spaanse tegels zijn geschikt voor zowel de vloer als de wand. De slijtvaste vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten in voornamelijk vierkante en rechthoekige vorm. Om uitglijden te voorkomen zijn vloertegels van mat of natuurlijk ongepolijst materiaal gemaakt. Ook in wandtegels vind je een ruime keuze in afmetingen en structuur. Daarnaast zijn wandtegels ook in mooi hoogglans verkrijgbaar.

Inspiratie voor de wand

Met wandtegels kun je de muren creatief betegelen. Zo zijn er de felle, diepe kleuren voor de vrolijke touch of de hoogglans tegels die je badkamer laten schitteren. Wil je een echte authentieke sfeer? Wissel dan bijvoorbeeld effen tegels af met een tegel met een gekleurd motief

Inspiratie voor de vloer

Vloertegels zijn er in overwegend mooie natuurlijke kleuren. Wil je juist een opvallende of creatieve vloer, dan kun je kiezen voor decortegels in verschillende vormen die je in een bepaald patroon legt. Hiermee geef je je badkamer en toilet een klassieke look.

Zelliges

Spaanse tegels worden ook wel eens zelliges genoemd. Zelliges zijn over het algemeen handgemaakt met de beste natuurlijke klei uit Marokko. Ook deze vierkante tegels kenmerken zich door de bijzondere authentieke uitstraling. Als look-a-like hebben wij prachtige keramische tegeltjes die er verder vrijwel hetzelfde uitzien.

Nieuwsgierig naar het assortiment?

Wil je graag meer inspiratie voor mooie Spaanse tegels in je badkamer of toilet? Bekijk dan ons assortiment in de webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.