Goedkope doucheoplossingen

Goedkope doucheoplossingen

Met een goedkope douche hou je de kosten voor een nieuwe badkamer laag. Bovendien beschikt Saniweb over een ruim assortiment, waardoor je genoeg keuze hebt ondanks dat je misschien niet veel te besteden hebt. Bekijk bijvoorbeeld de doucheartikelen van merken zoals Saqu, Get Wet en Tiger. Deze merken bieden doucheoplossingen die scherp geprijsd zijn, maar toch van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor kun je zelfs van een goedkope douchecabine lang genieten. Lees verder en ontdek hoe jij een goedkope douche kan creëren.

Kies een douchegordijn

Wil je een goedkope en snelle oplossing voor een doucheruimte zonder deur? Bekijk dan eens onze douchegordijnen. Deze zijn niet alleen een stuk goedkoper dan een douchedeur, maar zijn ook een mooie aanvulling op het interieur en de sfeer in de badkamer. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei leuke designs. Bovendien is een douchegordijn zeer praktisch. Deze kun je namelijk gewoon in de wasmachine gooien en daarna is deze weer helemaal schoon.

Tips voor een goedkope douche

Bij een douche hoort natuurlijk ook een douchevloer of -bak. Terwijl een douchebak op pootjes staat en daardoor op de vloer geplaatst kan worden, moet een douchevloer in de vloer worden gebouwd. Dit brengt vaak extra montage kosten met zich mee waardoor je beter voor een douchebak kan kiezen. Daarnaast is een mengkraan over het algemeen goedkoper dan een thermostaat. Bovendien raden wij je aan om een glijstang met handdouche te kiezen in plaats van een regendouche. Een regendouche heeft namelijk vaak een hoger prijskaartje dan een glijstang met handdouche.

Bekijk de producten in onze webshop

Ben jij op zoek naar een goedkope douche die binnen je budget past? Hieronder hebben we alvast een aantal goedkope doucheoplossingen op een rijtje gezet. Staat hier niet iets tussen waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan al onze scherp geprijsde producten die van hoge kwaliteit zijn in de webshop. Saniweb biedt een groot assortiment aan als het gaat om goedkope douches. Je hebt hierbij keuze uit inloopdouches, douchedeuren en douchecabines. Daarnaast bieden wij ook douchekranen en accessoires voor de douche die laag geprijsd zijn.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op