Bad en douche
blauwe waskommen toilet bart en bregje

De kleurrijke badkamer van Bregje en Bart

Bregje en Bart wonen met hun drie kinderen, Mats, Owen en Lina, in een prachtige wijk in Delft. Het huis is tot in de puntjes gestyled en enorm kleurrijk en creatief ingericht. Er is geen één muur te vinden die helemaal wit is en het huis staat vol met vrolijke decoratie. Zo ook deze badkamer die speciaal voor de kinderen is ingericht.

Wil jij ook je badkamer gaan omtoveren tot een sfeervolle, kleurrijke en kindvriendelijke ruimte? Kijk dan ook eens op onze Pinterest pagina voor meer inspiratie.

Pinterest pagina

Vraag jouw offerte aan!

Wil je precies weten wat deze badkamer in jouw huis gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Binnen 1 werkdag een reactie
Vraag offerte aan of ontvang een persoonlijk 3D ontwerp

De gemaakte keuzes

De vrolijke decortegels

Toen Bregje en Bart de badkamer wilden gaan aanpakken zijn ze bij veel winkels gaan kijken om inspiratie op te doen. Ze wisten van tevoren al dat ze gekleurde tegels wilden. Het leek hen namelijk het leukste om een kleurrijke speelse badkamer te nemen voor de kinderen. Toen ze in de winkels niet tot een uiteindelijke tegel kwamen, zijn ze online verder gaan oriënteren. Daar kwamen ze direct deze kleurrijke tegel van Saniweb tegen. Voor het idee hebben ze nog even verder gekeken, maar deze tegel bleef in hun hoofd zitten.

Veel opbergruimte was een voorwaarde

Ze wilden graag veel opbergruimte dus ze zijn naast een badkamermeubel met twee grote lades ook voor een badkamerkast gegaan. Hier passen nog meer spullen in en op deze manier kunnen ze ook de speeltjes voor in bad netjes opbergen.

Tip: Wist je dat we bij Saniweb ook ladeverdelers verkopen? Ladeverdelers zorgen ervoor dat jij al jouw kleine spulletjes gemakkelijk en overzichtelijk kunt opruimen. Denk aan cosmetica, doucheschuim, verzorgingsproducten, noem maar op.

ronde verlichte spiegel

Twee blauwe opzetkommen

In combinatie met de gekleurde tegeltjes leek het Bart en Bregje erg leuk om de vierkante waskommen ook een kleur te geven. Dit is de kleur mat azuur geworden en matcht enorm mooi met het blauw uit de tegels. De opzetkom is gemaakt van keramiek en bevat een Xtra Glaze beschermlaag. Hierdoor is hij hoogst hygiënisch en krasvast. Daarnaast is de plug ook uitgevoerd in de kleur mat azuur, wat zorgt voor een mooi geheel.

De tip van Bregje: “Ga voor praktisch! Leuk en mooi is heel erg fijn, maar kies in eerste instantie voor praktisch. Kijk bijvoorbeeld naar schoonmaakgemak, zeker met kinderen. ”

Badkamer Bregje en Bart

Shop the look:

 toilet
Ben Segno hangtoilet met toiletbril compact Xtra glaze+ Free flush mat azuur
Geberit Sigma 20 bedieningspaneel mat wit voor Sigma reservoirs 8cm (UP720) en 12cm (UP320)
Blauwe waskom
Ben Stilo vierkante waskom 38x38x14cm keramiek mat azuur
Badmeubel
Ben Lavion 2-gats inbouw wastafelkraan afdekset RVS-look
Ben Vario badmeubelset zonder waskom 120x51cm eiken
Fonteinmeubel_rode_hexagon
Wandtegel Terratinta Hexa 17,3x15cm cherry pie
Ben Titan fonteinset met RVS-look kraan rechts beton
toiletruimte
Ben Slim Toiletbril met Softclose en Quick Release Cement Grijs
Ben Segno hangtoilet compact Xtra glaze+ Free flush cement grijs

Toiletruimte

In de toiletruimte wilden Bregje en Bart ook graag kleur toepassen. Ze vonden de hexagon trend heel gaaf dus hebben ze gekozen voor rode hexagon tegeltjes in de toiletruimte. De manier van tegelen hebben ze zelf bedacht. Daarnaast hebben ze de tegels eerst laten plaatsen en hebben ze daarna de muren pas laten stucen. Daardoor zitten de tegels in de muur en steken ze niet uit. Dit geeft een heel mooi en egaal effect.

De gekleurde toiletpot in de badkamer vinden de twee erg mooi. Dus wilden ze dit ook doortrekken in de toiletruimte. Zo hebben ze beneden gekozen voor een grijze toiletpot. Dit staat toch net iets vrolijker dan een standaard witte.

Het favoriete momentje in de badkamer: “Ons favoriete moment is als de kinderen met zijn drietjes in bad gaan. We hebben veel speeltjes voor in bad en gooien er uiteraard ook wat sop in!”

Binnen bij:

Bekijk ook andere binnenkijkers: